Referenties

WNF Fundraising

Event rental, verhuur 75 inch HD scherm en geluidssysteem

“We hebben veel complimenten in ontvangst mogen nemen voor de kwaliteit van de fundraising en voor de organisatie eromheen. Het was ook heel fijn dat wijzelf geen omkijken hadden naar alles wat met de techniek te maken had. Dit helpt zeker tijdens de toch vaak hectische momenten die zo'n avond met zich meebrengt.” – Jo-Ian van Leeuwen, WWF Netherlands

Het WNF bouwt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. WNF werkt aan de bescherming van bedreigde dieren, oceanen en bossen en probeert klimaatverandering tegen te gaan.

Event rental, verhuur 75 inch HD scherm en geluidssysteem

Voor een WNF Fundraising evenement dat op 24 juni jl. plaatsvond heeft BIS Event Rental audiovisuele middelen ter beschikking gesteld. Tijdens deze avond gaf André Kuipers een presentatie, ondersteund door beelden op een Samsung 75” HD scherm. Voor de versterking van de spraak droeg André een DPA headset gekoppeld aan een Sennheiser zender. Deze werd voorversterkt door een Yamaha O1V96 digitale mengtafel en uitversterkt op D&B versterkers en luidsprekers.

BIS Event Rental is blij om het WNF van dienst te kunnen zijn geweest om een succesvol fundraising evenement neer te zetten.

Event rental, verhuur 75 inch HD scherm en geluidssysteem

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte