Vergaderruimte & Boardroom

(Video)vergaderruimte en boardroom inrichten

Wil jij je vergaderruimte of boardroom opnieuw inrichten? Dan wil je daarin vast audiovisuele faciliteiten hebben zoals beeld, geluid,de mogelijkheid om content van een eigen apparaat te streamen en collega’s op afstand te zien en spreken. Uiteraard net zo eenvoudig in gebruik als je tv of laptop, zodat iedereen zorgeloos de vergaderruimte of boardroom kan gebruiken. Zonder een beroep te doen op de facilitaire dienst.

videovergaderen boardroom

Faciliteiten en sfeer in balans

De apparatuur moet dus functioneel en eenvoudig te bedienen zijn zodat jouw gebruikers zich kunnen richten op de inhoud van vergaderingen in plaats van op de techniek. Maar het is net zo belangrijk dat de oplossingen een positieve bijdrage leveren aan de sfeer van de vergaderruimte of boardroom en dus onderdeel worden van het interieur.

Wij realiseren die vergaderruimte of boardroom ook voor jouw organisatie. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is voor jouw ruimte en type gebruikers leveren wij topkwaliteit producten, die we stijlvol integreren en met elkaar “laten samenwerken”.

Een optimale beleving met het juiste communicatieplatform

De verschuiving naar hybride werken heeft de laatste jaren een nieuwe uitdaging naar de boardroom gebracht. Hoe zorg je dat medewerkers op kantoor en thuis productief met elkaar kunnen vergaderen en samenwerken? Er zijn verschillende communicatieplatformen die zorgen voor een naadloze verbinding tussen collega’s die zich op verschillende plekken bevinden.

Microsoft Teams biedt één tool om teams samen te stellen, met meerdere personen documenten te bewerken, snel te overleggen via de chat of heel eenvoudig een videocall te starten. Met de Microsoft Teams Rooms, kant-en-klare oplossingen, is jouw vergaderruimte of boardroom in één keer voorzien van alle mogelijkheden en voordelen van Microsoft Teams.

Het WebEx platform van Cisco biedt een combinatie van team collaboration en videoconferencing. In WebEx Teams chat en werk je samen met je team aan documenten die je deelt, je bepaalt zelf wie waar bij kan en of deze personen alleen kunnen lezen of ook kunnen bewerken. Met WebEx Meetings start je eenvoudig een videocall en deel je je scherm of documenten. Webex biedt krachtige tools om meetings, gebruikers en content te beveiligen, prestaties te verbeteren en een optimale gebruikerservaring te creëren.

videovergaderen boardroom

Je vergaderruimte of boardroom ontworpen door interieurarchitecten

Om de juiste sfeer bij de inrichting van je ruimte te garanderen, hebben we interieurarchitecten in huis. Zij ontwerpen je vergaderruimte van A tot Z in de door jouw gewenste stijl. Vooraf krijg je een gedetailleerde 3D visualisatie van je ruimte inclusief de audiovisuele apparatuur. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Wil je samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie en gebruikers? Vul het contactformulier in of bel onze adviseurs op 015 287 487 . Wij denken graag met je mee.


Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°