Workplace Management

Workplace Management; stem werkomgeving optimaal af op gebruiker en activiteiten

Onze manier van werken is definitief veranderd en daarmee ook onze werkomgeving. Met Workplace Management stem je deze werkomgeving zo goed mogelijk af op de gebruiker en de activiteiten. Van de parkeerplaatsen tot de meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners.

Systemen staan met elkaar in verbinding en sturen elkaar aan zonder menselijke interactie waardoor het gebouw steeds slimmer wordt. Van digitale bezoekersregistratie tot wayfinding schermen met de planning en locatie van vergaderingen op die dag.

Workplace Management bestaat dus uit meerdere systemen die elkaar aansturen en aanvullen. Alles met als doel de kantooromgeving zo prettig mogelijk te maken voor gebruikers en faciliteiten optimaal in te zetten.

Workplace Management desk booking

Room Booking voor efficiënt gebruik en beheer van meeting rooms

Steeds meer werknemers hebben behoefte aan een kantoor als hub of ontmoetingsplek voor teams gerelateerd werk waardoor de behoefte aan meeting- en concentratieruimtes op kantoor stijgt. Maar hoe zorg je ervoor de beschikbare faciliteiten zo efficiënt mogelijk worden gebruikt en hoe voorkom je dubbele boekingen en frustraties bij gebruikers? Een goed Room Booking systeem brengt vraag en aanbod bij elkaar. Iedereen heeft toegang tot de faciliteiten en je krijgt als beheerder een schat aan informatie over het gebruik. Een goed Room Booking systeem is onmisbaar voor Workplace Management.

Desk Booking

In een modern kantoor mag Desk Booking niet ontbreken als je het hebt over Workplace Management. Werknemers zijn steeds minder aan een locatie gebonden om te kunnen werken. Een laptop met toegang tot het bedrijfsnetwerk is genoeg om productief te zijn. Werkplekbeheer is daarmee compleet veranderd. Want hoe zorg je ervoor dat werknemers zeker zijn van een werkplek als ze naar kantoor komen? Hoe vinden collega’s elkaar als ze niet meer op een vaste plek zitten? Hoe weet je welke werkplekken wanneer schoongemaakt moeten worden? Met Desk Booking zijn deze uitdagingen verleden tijd.

Interactieve bewegwijzering

Met alle flexwerkers en de vele meeting ruimtes is ook de behoefte aan wayfinding groter. Maak Digitale bewegwijzering dan ook onderdeel van je complete Worpkplace Management programma. Door de Room en Desk Booking tool te koppelen aan je narrowcasting systeem heb je maar één platform voor al je publieke communicatie in en rondom je gebouw. Naast het weergeven van route-informatie is het mogelijk om (tegelijk) allerlei andere informatie te tonen, zoals verkeersinformatie, het laatste nieuws, belangrijke mededelingen en/of lunchaanbiedingen.

Bezoekersregistratie

Een traditionele receptie met papieren bezoekerslijst kan vandaag de dag niet meer. Zowel de verwachting van je klant als de GDPR wetgeving vraagt om moderne oplossingen voor het ontvangst van bezoek. Neem daarom bezoekersregistratie mee in je Workplace Management oplossingen en stroomlijn het volledige proces. Van uitnodiging tot vertrek. Zo zorg je voor een professionele uitstraling naar je bezoekers; 100% AVG-proof.

Workplace Management digitale receptie

Sparren met een expert op het gebied van Workplace Management?

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van Workplace Management? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een keer vrijblijvend sparren met een expert?

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Meer over Workplace Management

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte