Referenties

IEE

IEE S.A. is een wereldwijde ontwikkelaar, producent en leverancier van geavanceerde sensoroplossingen en elektronica voor de automobielsector, de beveiliging en het beheer van gebouwen, sport- en medische faciliteiten, en onderzoekt de mogelijkheid om haar sensoractiviteiten uit te breiden naar andere markten, industrieën en applicaties. In 1989 werd de onderneming gesticht met hoofdzetel in Bissen, Luxemburg, en sindsdien is het bedrijf verder gegroeid tot een belangrijke speler in Europa, de VS en Azië. IEE telt meer dan 4.100 werknemers en meer dan 10% van het personeel is gericht op onderzoek & ontwikkeling met als doel de technologieën van de volgende generatie te achterhalen. BIS|Econocom is de nieuwe partner bij uitstek sinds de recente verhuis in mei 2019 naar het nieuwe gebouw dat door Belvedere Architecture S.A. werd ontworpen.

Samenwerking versterken bij IEE

Videocommunicatie heeft onmiskenbare voordelen, zoals kostenbesparingen, efficiëntere vergaderingen, kennisdeling, verhoogde productiviteit en betere samenwerking. BIS|Econocom heeft 4 types van vergaderzalen gedefinieerd om in alle behoeften binnen de onderneming te voorzien. Er zijn huddle spaces, kleine vergaderruimtes, middelgrote samenwerkingsruimtes en één grote vergaderzaal. Bij IEE werd BYOD geïmplementeerd en een gebruiker kan eenvoudig met één enkele USB-kabel op alle ruimtes worden aangesloten. Deze verbinding levert audio, video en data aan de gebruiker. Hierna volgen enkele essentiële oplossing die bij IEE toegepast werden.

Biamp Devio: Een veelzijdige oplossing voor productieve vergaderingen

Devio is ontworpen voor huddle rooms of kleine vergaderruimtes en biedt AV-ervaringen voor gebruikers van webgebaseerde vergadersystemen. Het biedt eenvoudige BYOD-connectiviteit en maakt het mogelijk om ruimtes met eigen computers geweldig te laten klinken. Devio heeft gepatenteerde Beamtracking™ microfoons en professionele DSP van hoge kwaliteit om de geluidskwaliteit te optimaliseren en op een intelligente wijze gesprekken van rond de tafel te mixen, zodat iedereen die aan het gesprek deelneemt, kan worden gehoord.

Room Booking op een Slimme Manier

Dat room management systemen populair zijn, is niet verwonderlijk. U krijgt helder inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en boekt eenvoudig via uw agenda of smartphone een ruimte, inclusief de door u benodigde faciliteiten. Elke vergaderzaal werd voorzien van een Evoko Liso roombooking paneel met 3 types van status LED’s.

Samsung FLiP: samenwerking op alle niveaus aanmoedigen

Samenwerken, brainstormen, vergaderen… onmisbaar in de zakelijke wereld van vandaag. Toch valt het in de praktijk nog altijd niet mee om dit goed te faciliteren. Apparatuur die interactieve vormen van samenwerking ondersteunt, heeft vaak erg veel mogelijkheden, welke het gebruik soms nodeloos ingewikkeld maakt. Daarvoor zijn diverse kleinere vergaderruimtes uitgerust met de Samsung FLiP. Whiteboarding maar ook een eenvoudige connectie maken met de laptop stonden hoog op het lijstje van de verwachtingen.

Barco Clickshare: de usual suspect

Alle middelgrote ruimtes zijn uitgerust met de Clickshare CSE-200. Iedereen bij IEE – ook bezoekers – kan met één klik verbinding maken en documenten delen, onmiddellijk, zonder dat er een opleiding voor nodig is. Gebruikers hoeven alleen maar het USB-apparaat – met name de ClickShare Button – op hun PC of Mac aan te sluiten en op de knop te klikken om de inhoud van hun laptop op het grote scherm van de vergaderzaal te krijgen.

Digital Signage voor optimale communicatie

In de gangen, koffie- en loungeruimtes heeft BIS|Econocom professionele digital signage displays geplaatst. Via deze weg worden alle nuttige boodschappen en events naar het personeel gecommuniceerd. Aanvullend wordt ook nieuws, weer & verkeer weergegeven. Op dit moment maakt onze klant gebruik van de built-in Magic Info Software via het netwerk. BIS|Econocom zal dit systeem upgraden met het PADS4 digital signage systeem voor betere grafieken en een verbinding naar meerdere data providers.

Wij willen iedereen bij IEE bedanken dat zij voor BIS|Econocom gekozen hebben. Ons hele team vond de grensoverschrijdende samenwerking bijzonder aangenaam.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte