Draadloos presenteren

Draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Met de toename van het gebruik van mobile devices neemt de wens toe om niet alleen data van laptops en PC’s, maar ook van tablets en smartphones direct te kunnen delen of presenteren. Het liefst zonder gebruik van stickjes of kabels. De interactiviteit tijdens je meetings kan er alleen maar op verbeteren! Er zijn verschillende oplossingen die dit eenvoudig mogelijk maken.

Clickshare: in één klik draadloos presenteren

Barco’s ClickShare maakt het ook mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD scherm of digitaal whiteboard. Je plugt eenvoudig de USB-button in je laptop, tablet of smartphone en het beeld wordt met één klik centraal weergegeven. Inclusief het geluid. Het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer.


Bekijk welk Barco Clickshare systeem bij je past.

Polycom Pano

Audio en videoconference specialist Polycom heeft met de Pano een zeer gebruiksvriendelijke tool voor content sharing op de markt gebracht. De Pano zorgt dat je content van maximaal 4 apparaten tegelijk op je scherm kunt weergeven. De Polycom Pano werkt ook met Miracast en de eigen Pano App. Switchen tussen zowel laptops als mobiele telefoons of tablets werkt heel makkelijk en snel.

Bekijk de Polycom Pano in onze webshop.

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Meer informatie over systemen voor draadloos presenteren? Bel BIS|Econocom 015 287 487 , vul het contactblok rechts in óf download het gratis whitepaper over draadloos presenteren.
Whitepaper draadloos presenteren

Ga terug naar Collaboration.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°