Beeldweergave

Laat een onvergetelijke indruk achter met professioneel beeld

Je boodschap krachtig visueel overbrengen? Informatie onderstrepen met een presentatie of video? Sprekers voor iedereen zichtbaar in beeld brengen? Dat kan! Op meerdere manieren. De specialisten van Event Rental denken met je mee en adviseren graag hoe de inzet van beeld en geluid in jouw specifieke situatie leidt tot het beste resultaat.

(Super) krachtige projectie

Wil je aan een groot publiek informatie tonen? Vaak is de beste oplossing dan om een beamer te huren. Onze A-merk projectoren combineren high-end technologie, hoge resoluties en lichtopbrengsten met zeer veelzijdige aansluitmogelijkheden en geavanceerde features. Ook met veel daglichtinval blijven de weergegeven beelden prima zichtbaar.

Door meerdere beamers te koppelen kan er één supergroot of breed beeld gecreëerd worden zonder storende naden; seamless projectie. Of geef meerdere presentaties simultaan weer. Met deze superbeamers bied je het beste van het beste aan de bezoekers van je (product)presentatie, seminars, conferenties, huldigingen, shows of openingen.

Haarscherpe beelden op een (mobiel) display

Tijdens een evenement kan een LCD of LED display een ideale en kostenvriendelijke oplossing bieden om je boodschap te tonen aan je publiek. Event Rental verhuurt zowel displays in bijna ieder gewenst formaat. In combinatie met een tafel- of vloerstatief óf gemonteerd aan trussen. De displays zijn ook zeer geschikt als meekijkschermen halverwege de zaal, zo zorg je voor een goed zicht voor een groot publiek. Onze adviseurs adviseren je graag over welke afmetingen en specificaties in jouw situatie het meest geschikt zijn.

LED & Videowalls voor een sensationele beleving

Door meerdere (kaderloze) LCD schermen of LED tegels aan elkaar te koppelen tot een videowall realiseer je gegarandeerd attentiewaarde en impact. Vind je evenement plaats in een sterk verlichte ruimte of in de buitenlucht? Kies dan voor een LED wall, door de zeer hoge lichtopbrengsten zijn deze zeer geschikt.

Naast indrukwekkend is de (seamless) videowall flexibel inzetbaar omdat het mogelijk is om onbeperkt en willekeurig displays te koppelen. Of je nu een muur wilt van 3x3 schermen, negen schermen naast elkaar of twee rijen wilt van vijf displays, het is mogelijk. Ook is het mogelijk om zowel één mega-afbeelding op alle displays weer te geven als op ieder display een afzonderlijke boodschap te laten zien.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Voor een evenement of congres met de juiste ondersteuning van beeld, licht en geluid neem je contact op met Event Rental. Onze experts geven je vrijblijvend advies.

Kies hiernaast direct voor bellen, chatten of mailen. Wij staan voor je klaar.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte