Videowalls

Videowalls en Videotegels: opvallend communiceren in grote(re) ruimtes

Indruk maken? Opvallend communiceren? Aantrekkelijk aandacht vragen? Uw processen monitoren? Kies voor een videowall. De communicatiekracht is enorm. Niet zo verwonderlijk, want je moet je best doen om een muur van bijv. 25 schermen over het hoofd te zien. Daarnaast bieden videowalls de ideale mogelijkheid om meerdere soorten informatie gelijktijdig te laten zien. Uw digitale advertentie over alle displays? Geen probleem! Maar het is net zo goed mogelijk om een video weer te geven over een deel van de videowall, foto’s te laten rouleren over een andere gedeelte en camerabeelden en/of andere informatie te laten zien via de resterende displays in de videowall. Laat u nu alvast inspireren door deze prachtige video.

BIS|Econocom heeft de apparatuur, technische kennis en installatietechnici in huis om voor u de juiste videowall te realiseren. Dat kan enerzijds met de juiste videowall processors in combinatie met hoogwaardige Samsung LCD schermen met ultradunne bezels (schermkaders). Samsung is een fabrikant, die zich focust op de ontwikkeling van LCD/LED displays met steeds dunnere bezels, zodat het beeld op de videowall inmiddels niet of nauwelijks meer verstoord wordt. Anderzijds is BIS|Econocom uw partner voor videowalls die bestaan uit videotegels (bv. Christie Microtiles of Prysm LPD); innovatieve concepten om uiterst eenvoudig videowalls te realiseren in iedere willekeurige samenstelling. Kortom: videowalls die als enige beperking de creativiteit van de mens kennen.

Een videotegel is een energiezuinig LED display of Laser Phosphor Display in een zeer solide behuizing; speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Bijzonder aan de videotegels is dat ze onbeperkt kunnen worden samengevoegd waardoor uitzonderlijke vormen en resoluties kunnen ontstaan. Tot nu toe ondenkbare creaties zijn ineens eenvoudig mogelijk. Een videowall die de contouren van een roltrap volgt? Met de videotegels van Christie of Prysm is het eenvoudig mogelijk. Geen wonder dat wereldwijd talloze architecten, ontwerpers en brand managers de videotegels hebben omarmd als de ultieme oplossing voor indoor/outdoor communicatie en digital signage.

Doordat de units onderling gebruik maken van infrarood communicatie herkennen de videotegels elkaar waardoor de processor weet om welke configuratie het gaat. Het inplannen van de presentaties en het afstemmen van de content op de videowall is hierdoor makkelijker dan ooit. Ook het uitbreiden van een videowall is eenvoudig. Wanneer er videotegels bijgeplaatst of weggehaald worden, herkent de processor deze aanpassing en past de content automatisch aan.

U realiseert een ongeëvenaarde visuele impact én stemt uw boodschap nog beter af op uw publiek en locatie. U laat een verpletterende indruk achter.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Showroom
Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

lees meer
Control Room
Control Room

Control rooms voor het monitoren van uw kritische processen

lees meer
meer ruimtes