LED Walls

Betrouwbare en hoge kwaliteit LED walls

LED walls zijn een enorm kostenefficiënte oplossing voor grootformaat communicatie op open lucht of grote indoor locaties. Daarnaast wint u in grote mate aan kwaliteit, zichtbaarheid en flexibiliteit. De boodschap die u op de LED wall toont kan op afstand digitaal naar het scherm gestuurd worden. Hoge drukkosten en personeelskosten om traditionele posters te verwisselen zijn hiermee voortaan verleden tijd.

Daarnaast zijn LED Displays bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en temperaturen. Of er nu een hittegolf heerst of er een pak sneeuw ligt. Dankzij de enorme hoeveelheid licht die LED displays kunnen produceren is het scherm áltijd, ook in fel zonlicht, uiterst goed leesbaar en de levendige beelden trekken de aandacht van voorbijgangers.

LED walls hebben een buitengewoon bereik met een – door het dynamische karakter - hele hoge attentiewaarde. Denk aan het gecombineerd of afwisselend tonen van video’s, teksten, afbeeldingen, datum en tijd. En dat geheel afgestemd op de locatie, het weergavetijdstip en de doelgroep. Automatische helderheidregelingen zorgen daarbij voor optimale lichtsterktes in relatie tot het omgevingslicht waardoor de boodschap altijd maximaal zichtbaar is, en met zo min mogelijk energieverbruik.

Meer weten over LED walls of een idee opdoen van de mogelijkheden? Kijk bij onze LED Solutions.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
Showroom
Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

lees meer
Winkel
Winkel

Win de aandacht van de winkelende klant

lees meer
meer ruimtes

Referenties

Aegon - Ajax kampioensfeest
Aegon - Ajax kampioensfeest

Audiovisuele ondersteuning bij de huldiging van AJAX, incl. cameraregistratie

lees meer
meer referenties