Referenties

Aegon - Ajax kampioensfeest

Alt text

BIS registreert voor 3e keer Ajax kampioensfeest bij hoofdsponsor Aegon

Maandag 28 april 2014 mocht BIS Event Rental een prachtig feest verzorgen voor alle medewerkers van AEGON, die voor de 4e keer op rij de huldiging van AJAX mochten vieren! Het was voor BIS inmiddels de 3e keer dat wij dit feest mochten voorzien van een prachtige audiovisuele ondersteuning. Met zo’n 1500 aanwezigen, waaronder ruim 200 kinderen een hele klus…, maar wel een hele leuke klus!

Voor een perfecte spraakverstaanbaarheid en voor een overweldigende weergave van de kampioensliederen en de audio bij de videobeelden, is een high-end D&B T10 audioset in een Line Array ingezet. Voor de beeldweergave werd een LED wall opgebouwd van niet minder dan 8 meter breed. De totaalindruk was echt fantastisch. Het samenspel tussen techniek, content en omgeving zorgde voor een onvergetelijke middag voor alle aanwezigen.

Alt tekst

De videobeelden werden afgewisseld met livebeelden uit de zaal, waarbij door de BIS regisseur werd geschakeld tussen verschillende camera’s. Onze HD dome camera’s, een bemande camera op statief en zelfs twee go pro’s zorgden voor een prachtige registratie van het spektakel. Om het geheel netjes af te werken hebben we een strak afgewerkt podium geleverd; natuurlijk in AJAX kleuren.

Het was een prachtige middag voor de werknemers en helemaal voor hun kinderen die na afloop met de spelers en de schaal op de foto mochten en handtekeningen konden krijgen. Niet alleen de Aegon werknemers en hun kinderen waren enthousiast. Ook onze contactpersonen bij AEGON waren bijzonder tevreden over de performance van BIS Event Rental!

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte