Webcasting Verhuur

Je evenement wereldwijd volgbaar via internet

Verspreidt de beelden van je evenement of congres via internet (live of on-demand) en geef je genodigden die niet aanwezig kunnen zijn de gelegenheid om de bijeenkomst, waar dan ook, van A tot Z te volgen.

Creëer samenhorigheid en betrokkenheid

Maar het omgekeerde is ook mogelijk; laat je personeel getuige zijn van een gebeurtenis of bijeenkomst aan de andere kant van de wereld. Wij zorgen ervoor dat de gebeurtenis perfect en levensgroot wordt weergegeven voor het hele publiek. Creëer betrokkenheid en samenhorigheid met webcasting. Alles wordt gepresenteerd in een webportaal in de huisstijl van jouw organisatie.

Webcast aangevuld met vele extra's

BIS|Econocom gaat met webcasting verder dan simpel iets opnemen en streamen. We kunnen webcasting aanbieden via een onzichtbare, compacte, op afstand bestuurbare camera. In real life kan er dan zelf informatie toegevoegd worden zoals de namen en titels van de sprekers of ondertiteling. Met deze camera’s kan er ook in- en uitgezoomd worden, zodat het een soort tv-programma wordt met cliffhangers. Daarnaast is er een chatfunctie ingebouwd om interactie toe te voegen met het publiek op afstand.

Ga terug naar Event Rental.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Referenties

Aegon - Ajax kampioensfeest
Aegon - Ajax kampioensfeest

Audiovisuele ondersteuning bij de huldiging van AJAX, incl. cameraregistratie

lees meer
meer referenties