VisionLine vergadermeubilair

VisionLine: meubilair ontworpen voor de gebruiker

Onze trots; de VisionLine. Een complete meubelserie ontworpen op basis van onze praktijkervaringen en met de gedachte om audiovisuele faciliteiten en interieur zo perfect mogelijk op elkaar af te stemmen. Alle meubels zijn voorzien van geïntegreerde audiovisuele techniek, kabeldoorvoer, ventilatie openingen en inplugpunten voor stroom en data.

Afwerking en kleur af te stemmen op omgeving

Wil je een meubel gespoten in een kleur naar keuze of bekleed met een HPL, melamine of hout fineer? Het meubilair als echte eyecatcher of juist op laten gaan in het interieur? Het is allemaal mogelijk.

Een complete line-up onderverdeeld in de drie categorieën:

  1. Vrijstaand meubilair
  2. Wandoplossingen
  3. Tafels (en stoelen)

1. Vrijstaand meubilair (Huddle Solutions)

Huddle oplossingen zijn modulaire alles-in-één samenwerkplekken die plaats bieden aan kleine teams. Huddle solutions kunnen vrij in een ruimte worden geplaatst, nodigen uit tot kort overleg, zijn facilitair beheersbaar en kosten een fractie van een complete vergaderruimte. Kortom dé ideale oplossing voor kleine ad hoc meetings binnen organisaties.

Alle AV standaard geïntegreerd in de Huddle Solutions

Alle Huddle oplossingen hebben een 49 inch display (124 cm), 230V aansluiting, USB connectie, draadloze smartphone laders en de mogelijkheid om eenvoudig de beelden van een laptop of mobile device op het display te tonen. Alles om efficiënt samen te werken is aanwezig en werkt plug en play. Ideaal voor de gebruikers.

Er zijn verschillende Huddles beschikbaar. Zowel voor staand als voor zittend overleg en met meer en minder privacy. Bekijk de volledige line-up Huddle Solutions in onze brochure:

Huddle Solutions Brochure 

2. Wandoplossingen voor strakke montage van LCD en LED schermen

Om presentatieschermen, videowalls, welkomstdisplays en randapparatuur strak tegen de wand te bevestigen zonder storende kabels en rondslingerende accessoires zijn er verschillende mogelijkheden. Alle wandoplossingen zijn in verschillende afwerkingen en kleurcombinaties leverbaar waardoor er altijd een oplossing is die perfect bij jouw organisatie past.

De VisionLine wandoplossingen samengevat…

  • Voorzetwanden; waarop een LCD of LED scherm gemonteerd wordt zonder kabelgoten en/of 230-volt aansluitingen in het zicht
  • Frames; voor het stijlvol wegwerken van LED of LCD videowalls, inclusief alle bekabeling, audio-apparatuur en verdere randapparatuur
  • Opbergmeubels; voor het netjes en veilig opbergen van versterkers, 19 inch apparatuur, afstandsbedieningen en andere accessoires
Bekijk alle wandoplossingen in de brochure

3. (Vergader)tafels en stoelen

VisionLine vergadertafels zijn er in alle soorten, maten en vormen. Hoge tafels voor snel informeel overleg tot robuuste exemplaren voor grote boardrooms. Alle tafels zijn voorzien van handige extra’s die een meeting omgeving net even aangenamer maken voor gebruikers. Denk aan weggewerkte kabeldoorvoeren, inplugpunten voor stroom en data, (draadloze) laders voor persoonlijke devices en bedieningssystemen waarmee je vanuit je stoel het licht, geluid en beeld bedient.

Ook de tafelvorm draagt bij aan een plezierige vergaderomgeving. Hoe vervelend is het als niet alle gesprekspartners te zien zijn bij een videocall of deelnemers door je buurman geen zicht hebben op het centrale presentatiescherm. Door de speciale vormen van de VisionLine tafels, rekening houdend met zichtlijnen, heb je geen last van deze ongemakken.

Bekijk alle VisionLine tafels in de brochure

Maximaal comfort met de perfecte stoel

We leveren bij al onze vergadertafels bijpassende stoelen. Deze stoelen staan internationaal bekend om hun schitterende, functionele design en ergonomie. Gun jezelf maximaal comfort met de perfecte stoel. Dan weet je zeker dat het goed zit.

Meer weten? Neem contact op via één van de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Interior Solutions.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°