Vloer, Wand & Plafond

Totaalinrichting inclusief vloer, wand & plafond

De vloeren, wanden en plafond zijn kenmerkend bij de inrichting van ruimtes en bepalen in grote mate sfeer en uitstraling. Daarom nemen we dit mee in onze ontwerpen. Doordat alle elementen perfect op elkaar en de akoestiek zijn afgestemd ben je zeker van een stijlvol geheel en geniet je gegarandeerd van een prettig werkklimaat.

Wij regelen ook dat alles volgens planning wordt opgeleverd. Je hebt nergens omkijken naar en kan je volledig concentreren op je eigen werk.

wand decoratie

Stijlvolle en praktische vloeren

Tapijt, linoleum, soepele vinyl, kurk, laminaat of parket? In welke stijl en kleur? De keuze is reuze. Bij het ontwerp kijken we niet alleen naar esthetiek maar ook welke soort vloer past bij het gebruik van de ruimte. Wat komt er bijvoorbeeld voor meubilair op? Afhankelijk van de omgevingsfactoren kiezen we een vloer die als stevige basis dient.

Inspirerende en levendige wandbekleding

Met het bekleden van wanden geven we een gezicht aan een ruimte. Dit kan met verschillende materialen. Van strak stucwerk en sierpleisters tot spuit- en borsteltechnieken. Maar ook talloze behangsoorten en unieke op maat ontworpen visualisaties. Inspirerende wanddecoraties als verlengstuk van de organisatie en versterking van de corporate identity.

Sfeerversterkende plafonds

Een plafond hoeft niet standaard te zijn. Ieder type plafond, zwevend, verlaagd, span, lamellen en gips, heeft zijn eigen karakter en voor- en nadelen. Wij kijken zowel naar de esthetische als praktische kant. Rekening houdend met alle factoren én de gewenste sfeer komen we tot de juiste oplossing.

Haal buiten naar binnen met onze panorama ceilings

Een Panorama Ceiling, een plafondsysteem van bedrukte platen met professionele fotografie en speciale verlichting, geeft het gevoel binnen toch buiten te zijn. Dit zorgt voor rust, attentiewaarde en langere concentratie.

In overleg over de mogelijkheden voor jouw organisatie? We gaan graag met je om de tafel.
Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier rechts in voor advies.

Ga terug naar Interior Solutions.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°