Cameraregistratie

Cameraregistratie van je evenement, ook met regie

Cameraregistratie met één of meerdere camera’s biedt geweldige mogelijkheden om belangrijke momenten groot in beeld te brengen; zowel tijdens als na afloop van een evenement. Cameraregistratie is ideaal voor bijeenkomsten in grote(re) zalen of wanneer het publiek verspreid is over meerdere ruimtes.

BIS|Econocom levert de camera’s voor professionele cameraregistratie samen met de benodigde statieven, regiesets en switchers. Naast losse verhuur van camera’s kunnen wij ook de gehele regie voor je verzorgen, waarmee wij het gehele traject van cameraregistratie van A tot Z voor je invullen.

Wij werken het liefst met onopvallende dome camera’s, die in je evenementlocatie opgesteld worden en op afstand bediend kunnen worden. Vanuit een speciale regiewagen kan er op de juiste momenten geschakeld worden tussen het beeld van de verschillende camera’s. Daarmee vestig je precies de aandacht op die momenten en gebeurtenissen waar je graag de aandacht op gevestigd wilt hebben. Op die manier kun je met cameraregistratie je evenement of congres voor je publiek perfect in beeld brengen.

Cameraregistratie biedt daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een sfeerimpressie te laten maken van de dag, waarop ook het arriveren van de gasten en de informele momenten in beeld worden gebracht. Of je kunt met cameraregistratie bij aankomst een quote afnemen bij gasten en deze op een later moment gemonteerd aan de zaal tonen. Ook als je een evenement of congres van minuut tot minuut op blu-ray wilt, of een korte compilatie van 1,5 minuut als promotiemiddel... Wij realiseren het. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee.

Uiteraard behoort het dankzij cameraregistratie tot de mogelijkheid om de beelden die worden gemaakt tijdens je evenement via live of on-demand webcasting. op het internet uit te zenden. Lees hier meer over op onze speciale pagina over webcasting.

Kies voor professionele cameraregistratie van je evenement, met de totale regie door Event Rental professionals. Je hoeft nergens aan te denken. Het enige wat je nog moet doen, is genieten van je evenement.

Neem contact op voor vrijblijvend advies van onze experts.

Ga naar Event Rental.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte