Referenties

Roche Diagnostics

Roche Diagnostics was reeds een bestaande klant van BIS|Econocom. Eind 2019 mochten we de verhuis van al het audiovisuele materiaal verzorgen. Daarnaast werden ook nieuwe meeting rooms uitgerust met Crestron Flex, Logitech Meetup, Barco Clickshare en andere future-proof collaboratie tools. De nieuwe locatie bevindt zich in de Greenhouse, een prachtig pand in Diegem.

Compacte meeting rooms met Logitech MeetUp

De Logitech MeetUp is een compact systeem, waarin zowel de camera als de speaker en de drie microfoons zijn ingebouwd. Het geheel is slechts 40 centimeter breed. De MeetUp kan je op een voet op de tafel plaatsen, heb je geen plek om het apparaat neer te zetten, dan kun je hem ook ophangen. Via de USB Type-C-aansluiting sluit je de MeetUp aan op een computer.

Grote meeting rooms met Crestron Flex

Met een praktisch soundbar-design zorgt de B100 Series voor kraakheldere audio met een bundelvormende microfoonarray, een geïntegreerde 4K hoge resolutie camera met auto-zoom, peoplecount en levensechte beeldkwaliteit. Flex is een oplossing voor Microsoft Teams, Skype for Business of Zoom Rooms en werkt samen met een 10 inch touchscreen voor een simpele, intuïtieve gebruikerservaring. We hebben het systeem ook gekoppeld met Barco Clickshare, zodat presenteren makkelijk, snel en stabiel wordt.

Corporate Digital Signage

Communicatie naar de werknemers is uiteraard van groot belang, ook bij Roche. Er werd gekozen voor een on-premise variant van het PADS4 digital signage systeem. Via 8 displays (formaten van 48” tot 65” en een knappe videowall ) die verspreid zijn over de afdelingen en het restaurant, blijft iedereen op de hoogte van wat er leeft op en naast de werkvloer. Elke afdeling kan individueel content posten, maar tegelijk kan er ook snel nieuws naar elk beeldpunt gepusht worden (indien relevant voor alle werknemers).

Dit alles gebeurt via gedeelde netwerkmappen die afdelingsspecifiek zijn. De gebruiker moet enkel zijn slide of video in de juiste map slepen. De look & feel van de content werd tevens door BIS verzorgd, de opmaak van diverse templates sluit dan ook naadloos aan met de huisstijl van Roche. Er werden diverse datakoppelingen gemaakt zodat een groot deel van de informatie zichzelf up-to-date houdt. (RSS & XML feeds, links naar Excel files, …)

Flexwerken

Om het concept van flexwerken te doen slagen zijn er voldoende kleine meetingspaces gecreëerd waar je jezelf kan afzonderen of korte besprekingen kan houden.

De meeste huddlerooms zijn uitgerust met een 55” Professional Display en een MeetUp of Barco Clickshare zodat laptops (en andere bronnen) draadloos te sharen zijn met de displays.

Wij willen iedereen bij Roche bedanken dat zij voor BIS|Econocom gekozen hebben. Ons team vond de samenwerking bijzonder aangenaam.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte