Ruimtereservering

Room Management

Onverwachte interrupties, spookboekingen of - nog erger - dubbele boekingen… Het binnenlopen in een volle vergaderruimte of gestoord worden tijdens een belangrijke meeting is zeer vervelend. En vaak leidt het tot irritaties of ergernissen. Zeker als het wordt veroorzaakt doordat niet duidelijk is waar vergaderzalen geboekt kunnen worden. Of doordat niet eenvoudig zichtbaar is of de ruimtes beschikbaar zijn of niet. Een Room Management systeem biedt uitkomst.

Ook de (tijdelijke?) anderhalve meter economie maakt de behoefte aan een snel inzicht in de beschikbare werkplekken of vergaderruimtes groot. De werkplek verschuift immers meer en meer van een vast bureau naar flexplekken. Steeds vaker werken werknemers vanaf iedere denkbare plek waar een laptop of tablet geopend en met het bedrijfsnetwerk verbonden kan worden. Staat iemand in de file? Grote kans dat de “vaste” flexplek bezet is, waardoor er langer dan wenselijk gezocht moet worden naar een alternatieve werkplek. Ook dan biedt een Room Management systeem uitkomst.

Maar de mogelijkheden reiken verder… In combinatie met aanvullende technologieën bieden Room Management systemen meer dan “alleen” het inzichtelijk maken van de beschikbaarheid van een ruimte. In die combinatie dragen Room Management systemen bij aan het minimaliseren van de handelingen om ruimtes en aanvullende faciliteiten te managen, de bezetting te monitoren en de routering naar deze ruimtes inzichtelijk te maken. Dit geldt voor zowel vergader- als werkplekken.

Ga terug naar Room- & deskbooking en digitale receptie.

Extra informatie over:

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

nieuws