Referenties

Nieuwbouw hoofdkantoor Quooker ingericht

De Quooker, wie kent hem niet? De kraan die direct kokend water levert. Een Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. De Quooker heeft een lange geschiedenis, waarvan de grondslag al in 1970 werd gelegd, toen ir. Henri Peteri op het idee kwam om een kokend water kraan te ontwikkelen. Hij had echter een lange weg te gaan en in 1992 werd de eerste moderne Quooker kraan geïntroduceerd. Nu heeft Quooker vestigingen in acht Europese landen met hoofdkantoor in Ridderkerk.

Ideeën in BIS Xperience Center

Quooker is al jarenlang een goede klant van BIS. In de afgelopen jaren heeft BIS meerdere compacte presentatie-oplossingen voor Quooker gerealiseerd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat - toen Quooker plannen maakte om een nieuw pand te laten bouwen - BIS hen heeft uitgenodigd om in het BIS Xperience Center kennis te maken met de nieuwste en meest moderne oplossingen voor vergaderen, presenteren en informeren; met name om samen te kijken naar de mogelijkheden voor de nieuwe showroom van Quooker.

Videowall content afgestemd op de bezoeker

In de Expo-ruimte van Quooker is flink uitgepakt met de nieuwste technologische oplossingen. Een indrukwekkende videowall met negen grootformaat monitoren trekt de aandacht van bezoekers. De beeldweergave op de videowall wordt ondersteund met een zeer compleet Bose geluidssysteem voor heldere en centraal aangestuurde geluidsweergave.

De content die op de videowall getoond moet worden, kan door de gebruikers draadloos - via hun laptop, tablet of smartphone - naar de PC achter de videowall worden gestuurd. Hierdoor ontstaat veel flexibiliteit in de aansturing en kunnen de foto’s, filmpjes en andere informatie op de videowall eenvoudig worden afgestemd op het bezoek.

Ruimtes voor optimaal vergaderen en presenteren

Naast de schitterende Expo-ruimte heeft BIS meerdere ruimtes en de kantine voorzien van professionele en gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen. De grootste vergaderruimte is voorzien van faciliteiten om te presenteren en te vergaderen, zoals een professionele 60 inch monitor (152 cm), geïntegreerde hydra-poorten en een AMX bedieningspaneel in de vergadertafel. Vier kleinere vergaderruimtes zijn uitgerust met een 42 inch professionele monitor (106 cm) en een centraal bedieningspaneel. De voordelen hiervan voor de gebruikers zijn:

  • Moeiteloos hun eigen apparaten kunnen aansluiten
  • Schakelen tussen verschillende bronnen
  • Andere functies aansturen, zoals het volume en in- en uitschakelen van de monitor

De kantine is ingericht met een projectie-oplossing met tensioned projectiescherm, de tensioned projectieschermen van Projecta zorgen voor een nóg strakker geprojecteerd beeld. Daarnaast zorgt een Apart geluidsinstallatie voor goede verstaanbaarheid bij (interne) bijeenkomsten en toespraken die in de kantine worden gehouden.

Reserveren van vergaderruimtes zonder irritaties

Om het reserveren van vergaderruimtes goed te laten verlopen, zonder dubbele boekingen, interrupties en andere irritatiefactoren is er een ruimtereserveringssysteem geïnstalleerd. Op acht intuïtieve 10” led screens bij alle vergaderruimtes, kan een ruimte gereserveerd, verlengd of geannuleerd worden. Op het scherm kan aan de rode of groene ledrand in één oogopslag worden gezien of de ruimte beschikbaar is. Ook vanaf de PC kunnen ruimtes worden gereserveerd, dit wordt één-op-één gesynchroniseerd met de led displays bij de ruimtes zelf.

Met behulp van dit reserveringssysteem kunnen vergaderruimtes efficiënter gebruikt worden. Daarnaast heeft Quooker zo ook beter inzicht in de bezetting van die ruimtes en waarvoor die gebruikt worden. Waardevolle informatie waarmee de efficiëntie nog verder geoptimaliseerd kan worden.

BIS is trots om een bijdrage te hebben geleverd aan de mooie nieuwbouwlocatie van Quooker. Wij wensen de mensen van Quooker heel veel succes en plezier in hun prachtige en geavanceerde werkomgeving.

Bent u ook op zoek naar een overweldigende Expo-ruimte of slim ingerichte ruimtes om te vergaderen en presenteren? Neem dan contact op met BIS.

Bel: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte