Crestron Mercury, Flex & NVX

Crestron Master Certification Level

Waarom scholen wij onze engineers maandelijks bij? We willen op de huidige AV markt het systeemdesign écht goed aanpakken, dus doen we meer dan enkel goed programmeren. Naar onze beleving moet je een technicus zijn met de mentaliteit van een architect.

Crestron Mercury (X)

Crestron Mercury transformeert uw vergaderruimtes in samenwerkingsruimtes en maakt locatie-onafhankelijke samenwerking en het delen van inhoud mogelijk (Airmedia) met één gebruiksvriendelijk apparaat. Het enige wat vereist is met het basis model is een laptop of computer die is uitgerust met Zoom, Skype, Teams, Cisco WebEx, GotoMeeting, Slack of een andere UC-toepassing. Bovendien is Crestron Mercury eenvoudig te implementeren en te beheren. Vraag vrijblijvend naar een demonstratie.

Nieuw lid van de Mercury familie is de X versie, uniek vanwege de mogelijkheid om met een enkele kabel verbinding te maken en de mogelijkheid om te connecten met native software zoals Microsoft Teams, Zoom rooms etc.

Crestron Flex Unified Communications & Collaboration oplossingen

Eén aanraking. Eén ervaring. Alle communicatie. Waar dan ook. Geïntegreerde support voor Microsoft Teams™, Skype® for Business en Zoom Rooms™-software. Bovendien uitermate geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Start presentatie, videovergadering, en Collaboration-sessie via één enkele console met touchscreen, met full-duplex audio en HD-video. Het Crestron Flex systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd.

Crestron NVX

De DM NVX-serie is de nieuwste generatie DigitalMedia-producten en biedt een veilige overdracht van 4K60-, 4:4:4- en HDR-video via standaard 1Gb-Ethernet. Deze serie biedt netwerkbeveiliging op productniveau via industriestandaard 802.1x-verificatie, beheer van Active Directory-aanmeldgegevens en het SSH-netwerkprotocol. De DM NVX-serie bevat een eindeloos schaalbare, softwarematig gedefinieerde matrix. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan op allerlei eindpunten worden aangesloten. U hebt alleen DM NVX-encoders/-decoders nodig.