Crestron Flex & NVX

Crestron Master Certification Level

Waarom scholen wij onze engineers maandelijks bij? We willen op de huidige AV markt het systeemdesign écht goed aanpakken, dus doen we meer dan enkel goed programmeren. Naar onze beleving moet je een technicus zijn met de mentaliteit van een architect.

Crestron Flex Unified Communications & Collaboration oplossingen

Eén aanraking. Eén ervaring. Alle communicatie. Waar dan ook. Geïntegreerde support voor Microsoft Teams™, Skype® for Business en Zoom Rooms™-software. Bovendien uitermate geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Start presentatie, videovergadering, en Collaboration-sessie via één enkele console met touchscreen, met full-duplex audio en HD-video. Het Crestron Flex systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd.

Crestron NVX

De DM NVX-serie is de nieuwste generatie DigitalMedia-producten en biedt een veilige overdracht van 4K60-, 4:4:4- en HDR-video via standaard 1Gb-Ethernet. Deze serie biedt netwerkbeveiliging op productniveau via industriestandaard 802.1x-verificatie, beheer van Active Directory-aanmeldgegevens en het SSH-netwerkprotocol. De DM NVX-serie bevat een eindeloos schaalbare, softwarematig gedefinieerde matrix. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan op allerlei eindpunten worden aangesloten. U hebt alleen DM NVX-encoders/-decoders nodig.