Referenties

Update auditorium Haagse Hogeschool

Aan de Haagse Hogeschool studeren bijna 26.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen. De Haagse Hogeschool legt een sterke focus op ontwikkeling en innovatie, zowel bij de studenten als in de buitenwereld, bijvoorbeeld via haar eigen onderzoeksplatform.

Om zelf ook aan veranderende eisen qua technologie te kunnen blijven voldoen, heeft het bestaande auditorium van de Haagse Hogeschool een drastische upgrade gekregen. Van een verouderde analoge infrastructuur is alles volledig digitaal geworden. Met de nieuwe apparatuur en infrastructuur krijgen presentaties een hogere kwaliteit en wordt het bedienen van de apparatuur een stuk eenvoudiger voor gebruikers van het auditorium.

Lesmateriaal in superscherpe beeldkwaliteit

Door de XGA projector te vervangen door een Full HD projector, geschikt voor breedbeeld content, worden de beelden in de grote zaal nu helderder, scherper en met meer detail weergegeven. Het is mogelijk om dit zelfde beeld uit te koppelen naar een opname- en streamingsysteem, waardoor geïnteresseerden ook op afstand de lessen en lezingen kunnen volgen.

Het beeld wordt synchroon getoond op een previewmonitor in de regieruimte. Een centrale AMX matrix switch zorgt voor de juiste afhandeling en eventuele scaling van zowel analoge als digitale signalen. Door middel van een AMX DxLink transmitter kunnen signalen zonder kwaliteitsverlies worden getransporteerd over langere afstand, van de regieruimte naar het podium en weer terug.

Maatwerk katheder met alle onmisbare functionaliteiten

De verrijdbare katheder is speciaal voor de Haagse Hogeschool ontworpen door onze interieurarchitecten. Hierin zijn verschillende analoge én digitale aansluitmogelijkheden aangebracht, zodat met iedere gewenste bron geprojecteerd kan worden. Zowel vanaf de katheder als vanuit de regieruimte kan er tussen de beschikbare bronnen worden geschakeld. De katheder beschikt daarnaast over een touch bediend meekijkscherm en zwanenhalsmicrofoon, om de docent of spreker zo prettig mogelijk te kunnen laten presenteren.

Zowel de medewerkers als de studenten van de Haagse Hogeschool maken met veel plezier gebruik van de ruimte. Zo’n high end auditorium heeft niet iedere (hoge)school.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte