Polycom RealPresence

Polycom Studio

De open kantoorruimtes die je nu veel ziet hebben geleid tot een explosie aan kleinere vergaderruimten, die ook wel 'huddle rooms' worden genoemd. In deze ruimten kunnen groepen van twee tot zes personen ontsnappen aan het rumoer om te kunnen samenwerken, vaak met collega's op andere locaties. Van de naar schatting 32 miljoen huddle rooms wereldwijd bevat slechts twee procent apparatuur voor videoconferenties, een service die voor mobiele werknemers steeds belangrijker wordt. De Polycom Studio speelt hierop in.

Met een USB-verbinding kan elke pc of Mac gebruikmaken van Polycom Studio. De NoiseBlock- en Acoustic Fence-technologieën verminderen of elimineren storend lawaai van kantooromgevingen. Automatische luidsprekertracking richt zich op degene die aan het woord is met een gezichtsveld van 120 graden. Polycom Studio biedt een 4K-resolutie en vijf keer elektronische zoom.

RealPresence Debut

De Debut is een oplossing die speciaal is ontworpen voor huddle rooms, kleinere vergaderruimten of bedrijven met beperkte IT-middelen. Vanwege de eenvoudige gebruikersinterface, kan het hele systeem in bedrijf worden gesteld in slechts enkele minuten. De Debut biedt een geïntegreerde camera voor Full HD-video en het delen van content, Polycom SmartPairing, NoiseBlock en Lost Packet Recovery technologieën, H.323 en SIP -ondersteuning, AES - 128 Media Encryption en nog veel meer.

Smart-hub voor groepssamenwerking

De conferentietelefoon is niet langer alleen maar voor audioconferentie: het is de nieuwe smart hub voor geluid, presentatie én video! Het is de meest eenvoudige manier om kleine spreekruimtes te veranderen in conferentieruimtes met levendig beeld. RealPresence Trio voorziet in wireless pairing met laptops en tablets, of via USB en is uitgerust met verlichte buttons op iedere poot van het conferentietoestel, zodat iedereen het systeem eenvoudig kan bedienen met optimaal gebruiksgemak.

 • Multitouch screen (720 x 1280 pixels) op de conferentietelefoon
 • On screen virtueel toetsenbord
 • USB aansluiting
 • 3 omnidirectionele microfoons en luidspreker
 • SIP, Lync 2013 native integration, Skype for Business
 • Zero Touch Provisioning
 • PoE netwerkaansluiting
 • Dit Polycom systeem is een efficiënte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar de mogelijkheid om communicatie te professionaliseren: iedere ruimte kan omgevormd worden tot een huddle room met Skype for Business en videocommunicatie (gebaseerd op SIP).

  Vergadertelefoon met uitstekende audio

  De Polycom RealPresence Trio 8800 is een high end vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt.

  3 ingebouwde microfoons

  Deze microfoons zorgen er tevens voor dat u vanuit elke hoek in uw vergaderruimte kunt deelnemen aan de conferentie. Hierdoor is het niet langer nodig om met zijn allen dicht bij elkaar te zetten om actief te kunnen communiceren.

  Skype for Business / Lync / Office 365

  Deze vergadertelefoon integreerd u volledig binnen uw Skype for Business / Lync / Office 365 omgeving. Waardoor uw gebruikers een volledige Skype for Business / Lync ervaring hebben in de vergaderkamer. Het is zelfs mogelijk om het toestel bij een geplande meeting te betrekken door middel van de Agenda.

  Connecteer elk device (BYOD)

  De RealPresence Trio 8800 van Polycom beschikt over Bluetooth, NFC, IP en USB waardoor u eenvoudig uw eigen apparaten kunt koppelen aan deze vergadertelefoon.

  Geïntegreerde conference call

  De RealPresence Trio heeft de mogelijkheid om zelf een conference call te initiëren tot 5 extra lijnen.


  Kleine tot middelgrote vergaderomgevingen

  De Polycom RealPresence Group 500 is een professioneel videoconference systeem welke het best tot zijn recht komt in kleine tot middelgrote vergaderomgevingen. De RealPresence Group 500 is uitermate geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact systeem met een hoge beeld- en geluidskwaliteit. Met de Polycom RealPresence Group 500 kunt u zes gelijktijdige videogesprekken opzetten waarvan vier gelijktijdig in beeld zijn. Hierdoor kunt u effectief met meerdere groepen vergaderen.
  Het videoconference systeem bestaat uit een camera die de beelden opneemt en een codec die ervoor zorgt dat het beeld en geluid efficiënt wordt gedistribueerd naar de ontvanger. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het gebruiksvriendelijke menu bedienen.

  • 720p videoconference systeem
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Tot 6 gelijktijdige videogesprekken
  • SmartPairing technology
  • Contentsharing: Deel bestanden met uw gesprekspartner/li>
  • Compatibel met de Polycom EagleEye Producer
  • SmartPairing technology

   De Polycom RealPresence Group 500 maakt gebruik van de SmartPairing technology. Hiermee is het mogelijk om een Polycom videogesprek vanaf de smartphone of ipad over te zetten naar het Polycom RealPresence Group 500 systeem. De smartphone of ipad kan daarna gelijk gebruikt worden als afstandsbediening om het videosysteem te bedienen.

   Contentsharing

   Door de Polycom Contentsharing applicatie kunt u tijdens het videogesprek actief bestanden delen met uw gesprekspartner. De applicatie wordt op uw computer geïnstalleerd en is gratis te downloaden op de Polycom website.

   Polycom EagleEye Producer

   EagleEye Producer verandert het concept van videosamenwerking met automatisch inzoomen op deelnemers aan vergaderingen. Gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezichtsherkenning wordt de vergaderzaal voortdurend gescand en wordt aan de EagleEye Camera (afzonderlijk verkrijgbaar) doorgegeven hoe op de gebruikers moet worden ingezoomd. Daarbij wordt gebruikgemaakt van subtiele pan-, tilt- en zoomtechnologie. Het biedt eindgebruikers een onovertroffen ervaring, waarbij ze zich kunnen concentreren op hun eigenlijke taak in plaats van op de technologie.

   Vraag naar een Polycom demo en ervaar zelf alle voordelen van dit platform. Bel 015 287 487 of contacteer ons via de website.

   Ga terug naar de Videoconference beginpagina.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes