Skype for Business omgeving

Creëer een multifunctionele Skype for Business omgeving

Microsoft biedt met Skype for Business een uniform communicatie- en collaboration platform dat mensen met elkaar in contact brengt; waar zij zich ook bevinden en met welk type device zij ook werken (desktop, tablet, smartphone). Skype for Business bestaat uit een geïntegreerde client voor beschikbaarheidsinformatie, chatberichten en spraak- en videovergaderingen.

Steeds meer organisaties ontdekken het gemak, de kracht en de voordelen van Skype voor Business als all-in-one communicatieplatform… BIS|Econocom heeft de kennis en mogelijkheden om een totaaloplossing rondom Skype for Business te realiseren, waarin technologie, hardware, software, randapparatuur en infrastructuur maximaal bijdragen aan kennisdeling en samenwerking. Ongeacht waar de deelnemers zijn en welk device ze gebruiken.

Verbinding met uw (high-end) conference & meeting rooms
BIS|Econocom biedt eveneens de mogelijkheid om uw Skype for Business clients contact te laten maken met de professionele videocommunicatiesystemen van bv. Polycom, Cisco en Starleaf, zodat ook (high-end) videoconference rooms bereikbaar zijn voor de Skype for Business gebruiker. Gebruikers kunnen zo via dit multiplatform wereldwijd en face-to-face communiceren met (groepen) collega’s, partners, klanten en andere relaties. Op deze manier wordt Skype for Business echt een grensoverschrijdend platform voor geïntegreerde collaboration. Dowload hier uw whitepaper!

Skype for Business accessoires
Naast deze mogelijkheden levert BIS|Econocom alle aan Skype for Business te koppelen hardware, zoals desktop- en conferencetelefoons, headsets, etc. De headsets en telefoons beschikken over net andere kenmerken, maar zijn stuk voor stuk ontworpen om uw conference ervaring te verbeteren. Een van de belangrijkste Skype accessoires is een goede kwaliteit headset. Onze comfortabele headsets zorgen voor kraakheldere gesprekken.

Enkele voordelen van een complete Skype for Business omgeving:

  • U profiteert (nog) meer van uw conference & collaboration oplossing. Hogere ROI.
  • Werkt altijd en is altijd klaar voor gebruik.
  • Verbetert de team samenwerking; ook tussen desktop en meeting room.
  • Zorgt voor professionele videokwaliteit voor Skype gebruikers.

Uw partner voor een multifunctionele Skype for Business omgeving
Onsluit uw Skype for Business naar om het even welk merk van video conference endpoints! Door uw Skype for Business en uw vergaderruimtes met videoconference endpoints te connecteren op de Starleaf Cloud creëren we naadloze interoperabiliteit tussen al deze verschillende merken van video communicatie systemen.

Voortaan haakt u via Skype for Business remote aan bij bv. een meeting in de boardroom of bij een interactieve brainstormsessie in een van uw samenwerkruimtes. Zó effectief heeft u nog nooit vergaderd en overlegd.

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en ontvang extra informatie, een plaatsbezoek of een offerte:

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

Gratis advies over Skype for Business omgeving? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Nieuws

PSNI Certificatie voor wereldwijde integraties

PSNI Certificatie voor wereldwijde integraties

Verhoogde veiligheid van uw Clickshare apparaten

Verhoogde veiligheid van uw Clickshare apparaten

De populaire Surface Hub 2 staat in Mechelen voor je klaar!

De populaire Surface Hub 2 staat in Mechelen voor je klaar!

nieuws
@bottomblocks