Starleaf

StarLeaf: Videoconferencing in de cloud

Twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied zijn video conferencing en cloud computing. StarLeaf brengt deze twee technologieën op een unieke manier samen en heeft een videocommunicatie oplossing gecreëerd, die simpelweg op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. Een geruststellende gedachte.

U kan iedereen gratis uitnodigen om deel te nemen. U kan een onbeperkt aantal softclients gratis verspreiden en deze kunnen gratis point-to-point video calls opzetten. Met één en dezelfde interface ongeacht het platform dat u gebruikt.

REMOTE WORKING HUB FOR LAPTOPS

Video conferencing zonder aanschaf, beheer en onderhoud

Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle (kostenbesparende) voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen die verbonden zijn met aanschaf, beheer, en onderhoud ervan. StarLeaf regelt alles, zodat organisaties zorgeloos en vlekkeloos kunnen samenwerken, zonder zich druk te hoeven maken over de interne of externe systemen die hun partners (collega’s, klanten, leveranciers, financiers etc.) gebruiken.

UPDATE: vraag naar de Ms Teams connector!

StarLeaf voor Microsoft Teams brengt iedereen samen met behulp van hoogwaardige StarLeaf-videovergaderingen, ongeacht of ze Teams, Slack of een andere samenwerkingstool gebruiken, zelfs als ze zich buiten uw organisatie bevinden. StarLeaf voor Microsoft Teams werkt zoals u dat doet. U kunt deelnemen aan een StarLeaf-videovergadering en een vergadering maken of plannen zonder uw Teams-chat of -kanaal te verlaten. En omdat StarLeaf naadloos integreert met de hele Microsoft-technologiestack, kunt u uw vergaderingen beheren in uw Teams- en Outlook-agenda's.

Betrouwbaarheid staat centraal

De StarLeaf Cloud is vanaf de grond opgebouwd met alleen StarLeaf-technologie, deze cloud is niet afhankelijk van systemen van derden, waardoor deze betrouwbaar en veilig is. Het is ook volledig redundant en gedupliceerd in verschillende Points of Presence (PoPs). Daarom zal in het uitzonderlijke geval van een storing de verbinding automatisch doorgestuurd worden naar een alternatieve PoP.

Volledige security

Beveiliging nemen we heel serieus, daarom bezit en beheert Starleaf het eigen cloudnetwerk. StarLeaf Cloud maakt gebruik van op certificaten gebaseerde verificatie en codering om de privacy van al uw berichten te waarborgen en alle gegevens in uw lokale rechtsgebied op te slaan. De firewall traversal-oplossing is ontworpen om een enkele TCP-poort en ten hoogste één UDP-poort te gebruiken. Dit betekent dat u via uw firewall geen poorten hoeft te openen die de afweer van uw netwerk kunnen verzwakken. StarLeaf voert ook regelmatig beveiligingsaudits uit en biedt zelfs een bugbounty-programma om ervoor te zorgen dat we alle kwetsbaarheden voorkomen.

Wereldwijde connectiviteit en servicekwaliteit

StarLeaf heeft veel Points of Presence, strategisch gelegen over de hele wereld om een ongeëvenaarde connectiviteit en efficiënte gespreksroutering met lage latentie te garanderen. Ze gebruiken geavanceerde technieken om de hoogst mogelijke servicekwaliteit te leveren, ongeacht het netwerk. Er worden intelligente codecs gebruikt, er is foutencorrectie aan de voorkant alsook dynamisch bandbreedtebeheer. Deze technieken leveren een uitzonderlijke kwaliteit, niet alleen op enterprise-class netwerken, maar ook op minder betrouwbare netwerken zoals het internet.

Snel te implementeren, eenvoudig te beheren

De kern van de StarLeaf Cloud is een beheerportal dat u volledige controle geeft over uw StarLeaf-implementatie voor videoconferenties. Via dit dashboard beschikt u over de mogelijkheid om roomsystems en gebruikers te beheren, inclusief alle toevoegingen en wijzigingen. Doorlopend beheer is ook gemakkelijk gemaakt, met de mogelijkheid om op afstand instellingen bij te werken voor de volledige inzet van vergaderruimten, waar ook ter wereld.

Open Platform

StarLeaf is gebouwd om flexibel te zijn en naadloos te passen in uw bestaande manier van werken. Daarom biedt Starlaef een reeks API's waarmee BIS|Econocom de functionaliteit kan integreren in de workflows en bedrijfstools van uw organisatie.

StarLeaf app

De StarLeaf-app is een eenvoudige, veilige en betrouwbare applicatie om berichten te sturen, vergaderingen op te zetten en te bellen. Het werkt vanaf elke locatie, op elk apparaat, zodat uw werknemers gemakkelijk kunnen samenwerken, delen en discussiëren terwijl ze aan het werk zijn, en het is volledig compatibel met andere videotelefonie-apparaten van derden.

STARLEAF APP FOR IOS & ANDROID

Vraag een Starleaf demolicentie aan en ervaar zelf alle voordelen van dit platform. Bel 015 287 487 of contacteer ons via de website.

Ga terug naar de Videoconference in de cloud pagina.

Gratis advies over Starleaf? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes