Whitepaper

Vraag uw gratis videoconference whitepaper aan

In de dynamiek van de (wereld)economie zijn organisaties op zoek naar mogelijkheden om zich te onderscheiden, te innoveren en klanten aan zich te binden. Hiervoor is frequent persoonlijk contact, maar tegelijkertijd is het haast onmogelijk om veelvuldig persoonlijk contact te hebben. Files, reizen en een verstoorde work/life-balance zorgen voor kosten, inefficiƫntie, trage besluitvorming en verspilde energie.

Videoconference is een technologie waarmee de tegenstelling tussen de noodzaak en onmogelijkheid van veelvuldig persoonlijk, visueel contact opgeheven kan worden. Bij videoconference wordt gebruik gemaakt van audio- en videotechnieken om mensen op verschillende locaties zonder reizen bij elkaar te brengen. Doordat ook computers, visualizers, digitale borden en LCD/LED touchscreens op het systeem kunnen worden aangesloten, kan wereldwijd digitaal, interactief en visueel worden samengewerkt.

In onze whitepaper gaan we dieper in op de toepassingen, techniek, trends en voordelen van videoconference. De whitepaper wordt afgesloten met een business case bij een multinational, die aantoont dat de volledige investering is terugverdiend in 11 maanden!

Vraag uw Videoconference whitepaper aan!


Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes