Telepresence

Telepresence zorgt voor unieke beleving

Total Telepresence staat voor een videovergaderoplossing waarbij het idee gecreëerd wordt dat de deelnemers echt met hun gesprekspartners aan tafel zitten terwijl ze zich op totaal andere locaties bevinden. Deze beleving wordt gecreëerd doordat de (wereldwijd) verspreide Total Telepresence ruimtes volledig identiek zijn ingericht. Deelnemers zitten aan dezelfde tafel, met dezelfde kleur wanden, dezelfde verlichting en dezelfde vloer en plafondafwerking.

Natuurlijk speelt ook de apparatuur een grote rol. Bij Total Telepresence wordt gebruik gemaakt van grootbeeld displays waarop de deelnemers op ware grootte worden weergegeven. Bovendien worden de high definition camera’s zo gepositioneerd dat u uw gesprekspartner (r)echt in de ogen kijkt en gezichtsuitdrukkingen waarneemt; cruciaal bij zakelijke discussies en onderhandelingen aan de 'virtuele tafel'. Uiteraard is ook het geluid van perfecte kwaliteit en heeft u de mogelijkheid om informatie zoals Excel files of PowerPoint presentaties eenvoudig te delen met alle deelnemers. Uniek is dat de BIS|Econocom Total Telepresence oplossingen eenvoudig kunnen worden verbonden met alle standaard systemen voor videoconferencing; ongeacht merk, netwerkcapaciteit of bandbreedte en zonder dat dit consequenties heeft voor de kwaliteit.

We kunnen nog doorgaan met het beschrijven van voordelen, mogelijkheden en de sublimiteit van de Total Telepresence oplossingen van BIS|Econocom, maar we laten het u liever zien. De kwaliteit en mogelijkheden zijn namelijk zo ongekend dat u dit echt zelf moet beleven. We nodigen u dan ook van harte uit om aan de virtuele vergadertafel aan te schuiven.

Ga terug naar de Videoconference beginpagina.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes