Vergaderstoelen

Stoelen

Maximaal comfort met de perfecte stoel

Met de BIS VisionLine ligt een stijlvolle en multifunctionele vergaderruimte of boardroom, inclusief prachtig meubilair met geïntegreerde audiovisuele apparatuur, nu binnen ieders handbereik.

Om uw vergadercomfort verder te vergroten, levert BIS u ook een bijzondere lijn vergadersstoelen, die internationale vermaardheid genieten en bekend staan vanwege hun schitterende, functionele design en ongeëvenaarde zitcomfort. Gun uzelf maximaal comfort met de perfecte stoel. Gun uzelf de juiste stoel. Dan weet u zeker dat het goed zit.


Present & Meet Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met vergaderstoelen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Present & Meet Concepts
Present & Meet Concepts

Met Present & Meet realiseert u in één keer een compleet en comfortabel ingerichte presentatie- en vergaderruimte. U kiest voor kwaliteit. U kiest voor volledigheid. U kiest voor totale ontzorging. Wilt u een functionele vergaderruimte voor 8 personen, inclusief projectie, vergadertafel en stoelen? Of wilt u een exclusieve boardroom met interactief touch display, luxe meubilair, hoogwaardige bediening, panorama ceiling etc.? BIS Present & Meet biedt uitkomst.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


De perfecte stoel voor het onderwijs

Speciaal voor het onderwijs heeft BIS een ergonomische en praktische stoel die er ook nog leuk uitziet. De stoelen hebben een stevige kunststof zitting met een handgreep en zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar voor verschillende leeftijden.

Ga terug naar BIS Architectuur & Inrichting.

Gratis advies over Stoelen? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route