Vloer, Wand & Plafond

Totaalinrichting inclusief vloer, wand & plafond

De gewenste indeling, de gebruikte stoffering, het gekozen meubilair en de geïntegreerde verlichting zijn voor een groot gedeelte bepalend voor het karakter van een ruimte. Maar daarmee is nog niet alles gezegd. Ook de vloer, wanden en het plafond dragen bij aan de sfeer en uitstraling. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een enorm assortiment vloerbedekkingen (tapijt, linoleum, soepele vinyl, kurk, laminaat, parket), wandbekledingen (stucwerk, sierpleisters, verftechnieken, spuit- en borsteltechnieken, talloze behangsoorten etc.) en plafondsystemen (zwevend, verlaagd, spanplafonds, lamellen plafonds, gipsplafonds etc.).

wand decoratie

Inspirerende wanddecoraties voor inspirerende werkruimtes

Onderscheidt u met wanddecoraties en creëer een omgeving waarin iedereen met plezier werkt. Onze interieurarchitecten ontwerpen unieke en sfeervolle wanddecoraties, die stimuleren, enthousiasmeren en de creativiteit bevorderen. We houden rekening met vloeren, wanden, plafonds, verlichting en stoffering. Het resultaat? Inspirerende wanddecoraties die opvallen omdat ze een verlengstuk zijn van uw eigen organisatie en huisstijl. Klik hier voor een aantal aansprekende voorbeelden. Kortom: saaie vergaderruimtes en inspiratieloze kantoren zijn met BIS|Econocom verleden tijd.

wand decoratie

BIS|Econocom Panorama Ceilings. Haal buiten naar binnen!

De BIS|Econocom Panorama Ceiling – die onderdeel is van meerdere slimme BIS|Econocom concepten - is een revolutionaire oplossing om in uw kantooromgeving, wacht- of behandelkamer de voordelen van daglicht naar binnen te halen. Een BIS|Econocom Panorama Ceiling is een op maat gemaakt plafondsysteem, dat bestaat uit platen die bedrukt zijn met professionele fotografie. De platen zijn geïntegreerd in het plafond van uw werkomgeving en kunnen in alle vormen en maten geleverd worden. Rond, vierkant, ovaal en op maat gemaakt, de keus is aan u. De hoog frequente daglichtbuizen maken de visualisaties levensecht. U waant zich in elk gewenste omgeving.

De BIS|Econocom Panorama Ceilings maken van elke ruimte een stijlvolle, verfrissende en eigentijdse omgeving, waarin het mogelijk is om prettig en comfortabel te vergaderen en presenteren. De innovatieve oplossing combineert het nuttige met het aangename. Naast dat de natuurfoto’s een sfeervolle en stijlvolle ruimte creëren, zorgt het plafondsysteem voor rust, attentiewaarde en langere concentratie. Dit motiveert en werkt prestatieverhogend.

BIS|Econocom biedt ook de mogelijkheid om middels plafondprojectie sfeer te brengen in uw vergaderomgeving.

Ga terug naar BIS|Econocom Architectuur & Inrichting.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
meer ruimtes