Interieurontwerp

Vernieuwende totaalinrichting van iedere ruimte. Ook voor U!

In het ontwerp voor uw ruimtes integreren wij altijd hoogwaardige componenten en materialen, waarbij veel aandacht wordt besteed aan betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid, esthetica, verlichting en akoestiek. De optimale invulling van uw wensen en eisen is altijd ons ultieme doel. Een doel dat wij nastreven en behalen. U zult het zelf zien. Natuurlijk zijn wij ook uw partner voor het ontwerp en de inrichting van eenvoudigere ruimtes. Of voor de renovatie of herinrichting van uw bestaande ruimtes.

ruimteontwerp kantoortuin

Gebruikersdoel is bepalend

De keuzes die tijdens de ontwerpfase gemaakt worden, worden bepaald door het gebruiksdoel van de ruimte. Is de ruimte met name bedoeld als trainingsruimte of toch meer als vergaderkamer? Is het de bedoeling om in de ruimte lokaal te kunnen samenwerken of internationaal te kunnen brainstormen? Wilt u kleinschalige, interactieve seminars houden of is het juist de bedoeling om grotere(re) groepen te kunnen toespreken? Iedere toepassing vraagt om een eigen aanpak, indeling, stoffering, meubilair en apparatuurkeuze. Overigens hebben wij op basis van deze uitgangspunten kant-en-klare concepten bedacht. U hoeft uw ruimte alleen nog maar te kiezen.

ruimteontwerp trainingsruimte

Mate van flexibiliteit en interactie

Mede afhankelijk van het gebruiksdoel is de vraag naar gewenste flexibiliteit en interactie. Wilt u een ruimte voor één doel gebruiken (bv. videoconferencing of narrowcasting) of krijgt een ruimte meerdere bestemmingen? Met name als een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt zal worden, is het belangrijk te kiezen voor vergadertafels, stoelen en apparatuur, die flexibel en eenvoudig in verschillende settings zijn op te bouwen en in te delen.

Ga terug naar BIS|Econocom Architectuur & Inrichting.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes