WePresent

WePresent: deel uw bestanden snel en draadloos

De WePresent is een gebruiksvriendelijk systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen. Het kleine apparaat, dat lijkt op een router, kan in iedere willekeurige ruimte worden geplaatst. Door de WePresent aan te sluiten op uw projector of LCD display kunt u draadloos data en video vanaf uw laptop, tablet of smartphone delen.

De WePresent oplossingen zijn wireless accespoints, die werken op basis van WIFI. Indien u over een bestaande WIFI infrastructuur beschikt, adviseren wij u om goed te kijken naar de WIFI instellingen van de WePresent. Zonder goede configuratie van deze instellingen is het mogelijk dat de prestaties en bereikbaarheid van uw bestaande draadloos netwerk worden beïnvloed. Overleg daarom altijd met uw eigen ICT afdeling of neem even contact op met BIS|Econocom.

Basismodel: WePresent 1000

De WePresent 1000 is hét wireless systeem voor draadloze presentaties in bijvoorbeeld kleine vergaderruimtes en klaslokalen. De WiPG 1000 beschikt over alle basisfuncties om uw data en video draadloos naar uw presentatiescherm te sturen. Zo kunt u filmpjes en foto's maar ook PowerPoint presentaties en andere Office documenten draadloos vanaf uw laptop, tablet of smartphone weergeven op een (groot) presentatiescherm.

De WePresent 1000 beschikt over een splitscreen functie waarmee u de content van vier verschillende devices op het hetzelfde moment op één scherm kunt tonen. Daarmee voegt u extra dynamiek toe aan uw vergaderingen en presentaties. Daarnaast biedt de WiPG 1000 de mogelijkheid aan deelnemers om de slides van de presentatie op te slaan op hun apparaat.

WePresent 1500 met Whiteboard functie

De WePresent 1500 biedt dezelfde mogelijkheden als de WePresent 1000, maar beschikt aanvullend over Full HD streaming, touch bediening en een whiteboard functie. Als u de WiPG 1500 gebruikt in combinatie met een interactief whiteboard of touchscreen is het mogelijk om (ook draadloos!) de presentatie door aanraking van het schermoppervlak te bedienen.

Daarnaast heeft de WiPG 1500 een geïntegreerde whiteboard functie. U kunt hiermee uw touchscreen als whiteboard gebruiken zonder een PC aan te sluiten. U plugt de WePresent 1500 in de USB-poort van het scherm in en kunt u direct de whiteboard functie starten en beginnen met schrijven. Handig voor spontaan overleg met een collega of een brainstormsessie.

WePresent 2000 voor grote zalen of meerdere ruimtes

Met de WiPG 2000 wordt het mogelijk om dezelfde data naar vier beelddragers tegelijk te versturen. Heeft u bijvoorbeeld een grote conferencezaal of raadzaal met meerdere displays? U stuurt dezelfde content naar alle displays, zodat iedere aanwezige deze goed kan zien. Maar ook als geïnteresseerden buiten de ruimte moeten kunnen meekijken, biedt de WePresent 2000 een goede, betrouwbare en betaalbare oplossing.

Daarnaast is de WiPG 2000 uitgerust met een snellere processor en een groot intern geheugen. Dit biedt de mogelijkheid om uw bestanden automatisch tijdelijk op te slaan op het apparaat om ze vervolgens in de hoogste beeldkwaliteit weer te gegeven. Tot slot maakt de MirrorOp Presenter het mogelijk om uw Android of iOS apparaat direct te spiegelen op uw presentatiescherm en bijvoorbeeld uw browser of live camerabeelden te delen.

Voor iedere organisatie is er een geschikt systeem om draadloos te presenteren. Onze adviseurs bekijken graag samen welke dat voor u is. Bel 015 287 487 , mail of chat met ons.

Bekijk ook onze wireless presentatiesystemen van Barco Clickshare.


Ga terug naar Draadloos Presenteren.