Presentatieruimte

Laat uw presentatieruimte inrichten door professionals voor optimaal rendement

You’ll never get a second chance to make a first impression. Daarom is het belangrijk dat u uw presentatieruimte zo laat inrichten dat u uw klanten, personeel en leveranciers niet alleen professioneel kunt ontvangen maar daarbij ook alle faciliteiten tot uw beschikking heeft om indrukwekkende presentaties te geven aan uw publiek.

Het inrichten van uw presentatieruimte: Van techniek tot interieur

Het doel van BIS|Econocom is om een zo optimaal mogelijke presentatieruimte voor u te realiseren; een volledig ingerichte omgeving voor het geven van attractieve presentaties en het professioneel delen van informatie. Met de combinatie van inspirerend interieurontwerp, topkwaliteit producten, persoonlijk advies, hoogwaardige installatie en deskundige nazorg, zorgen wij ervoor dat u een presentatieruimte krijgt waarin presenteren leuk en aantrekkelijk is.

Interactie en connectiviteit in uw presentatieruimte

Voorbeelden voor het praktisch inrichten van uw presentatieruimte? Denk aan een touch LCD/LED display of interactief whiteboard, een in de schermkoof ingebouwd audiosysteem en een draadloze muis met toetsenbord. Maar vergeet ook de connectiviteit niet bij het inrichten van uw presentatieruimte. Wij kunnen uw ruimte voorzien van de juiste oplossing om de gewenste apparatuur, bedraad of draadloos, als bronnen aan te sluiten op de centrale beelddragers. Zowel full screen als met split screen kunt u benodigde data opvragen en bespreken. Natuurlijk mogen vergadermeubilair, bedieningspaneel, DVD-speler, bekabeling, versterkers, wandaansluitingen en het kabelmanagement niet ontbreken bij het inrichten van uw presentatieruimte. Ook daar zorgt BIS|Econocom voor.

BIS|Econocom richt ook graag uw presentatieruimte in

Kortom: BIS|Econocom heeft alle ingrediënten in huis om ook bij uw organisatie een multifunctionele presentatieruimte in te richten waar techniek en interieur perfect in harmonie zijn en waarmee u nog jaren vooruit kunt.

Advies over de inrichting van een nieuwe presentatieruimte binnen uw organisatie of over de upgrade van een reeds bestaande ruimte? Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Presentatieruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
meer branches