Microsoft Surface Hub

Collaboration tools voor productiever samenwerken en brainstormen in groepen

Wereldwijd is een aantal trends zichtbaar met betrekking tot de manier waarop mensen in een zakelijke omgeving overleggen en vergaderen. Deze trends zijn o.a. dat 54% van alle vergaderingen inmiddels één of meerdere remote deelnemer(s) heeft, het aantal mobiele werknemers sinds 2005 met maar liefst 80% is toegenomen en er nieuwe soorten ruimtes worden ontworpen om samenwerken in en tussen groepen te simuleren.

Veel vergaderingen zijn (nog) niet productief

Als u weleens in groepen of teams vergadert kent u het wel. Voordat de presentatie is opgestart en de vergadering kan beginnen, zijn er tien minuten voorbij. Deelnemers die via een videoverbinding mee vergaderen zijn voelen zich vaak slecht betrokken doordat zij analoge content niet kunnen zien of content en videobeelden vallen over elkaar heen. Na de vergadering worden ideeën en afspraken vergeten en niet opgevolgd. Microsoft Surface Hub maakt een eind aan alle frustraties. Kijk snel het filmpje!

Aantrekkelijker en effectiever vergaderen

Dankzij de nieuwste technologieën voelen alle deelnemers zich dankzij Microsoft Surface Hub meer betrokken en staat nieuwe content binnen enkele seconden op het gedeelde scherm. Remote deelnemers zijn altijd zichtbaar, kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en alle aantekeningen zien en zelf maken. De twee verspreide camera’s zorgen voor zicht op de hele ruimte. Als content van een mobile device op het centrale scherm van de Microsoft Surface Hub gedeeld is, worden aantekeningen direct gesynchroniseerd en opgeslagen om mee te nemen.

Microsoft Surface Hub eenvoudig te gebruiken door herkenbare Windows omgeving

Doordat de Microsoft Surface Hub in een Windows omgeving draait, krijgen gebruikers een vertrouwd gevoel en kan content uit andere programma’s, zoals Office, makkelijk worden geopend en ingevoegd. En na afloop worden aantekeningen naar alle deelnemers verzonden als OneNote file en zorgt de Microsoft Surface Hub zelf voor een schoon bord. Klaar voor nog meer goede ideeën en efficiënte brainstormsessies.

team collaboration

Geïntegreerde manier van samenwerken

Microsoft Surface Hub onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. De displays (55 en 84 inch/140 en 213 cm), hightech camera’s en krachtige speakers zorgen samen met een Windows 10 omgeving met Office en nieuw ontwikkelde apps voor optimale beschikbaarheid, hoge kwaliteit, veel interactie en stijgende productiviteit.

Meer weten over de Microsoft Surface Hub of meer informatie over Collaboration tools in het algemeen?

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 .


Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.


Gratis advies over Microsoft Surface Hub? BIS helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte