Microsoft Surface Hub

Collaboration tools voor productiever samenwerken en brainstormen in groepen

Wereldwijd is een aantal trends zichtbaar met betrekking tot de manier waarop mensen in een zakelijke omgeving overleggen en vergaderen. Deze trends zijn o.a. dat 54% van alle vergaderingen inmiddels één of meerdere remote deelnemer(s) heeft, het aantal mobiele werknemers sinds 2005 met maar liefst 80% is toegenomen en er nieuwe soorten ruimtes worden ontworpen om samenwerken in en tussen groepen te simuleren.

Veel vergaderingen zijn (nog) niet productief

Als u weleens in groepen of teams vergadert kent u het wel. Voordat de presentatie is opgestart en de vergadering kan beginnen, zijn er tien minuten voorbij. Deelnemers die via een videoverbinding mee vergaderen zijn voelen zich vaak slecht betrokken doordat zij analoge content niet kunnen zien of content en videobeelden vallen over elkaar heen. Na de vergadering worden ideeën en afspraken vergeten en niet opgevolgd. Microsoft Surface Hub maakt een eind aan alle frustraties.

Aantrekkelijker en effectiever vergaderen

Dankzij de nieuwste technologieën voelen alle deelnemers zich dankzij Microsoft Surface Hub meer betrokken en staat nieuwe content binnen enkele seconden op het gedeelde scherm. Remote deelnemers zijn altijd zichtbaar, kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en alle aantekeningen zien en zelf maken. De twee verspreide camera’s zorgen voor zicht op de hele ruimte. Als content van een mobile device op het centrale scherm van de Microsoft Surface Hub gedeeld is, worden aantekeningen direct gesynchroniseerd en opgeslagen om mee te nemen.

Doordat de Microsoft Surface Hub in een Windows omgeving draait, krijgen gebruikers een vertrouwd gevoel en kan content uit andere programma’s, zoals Office, makkelijk worden geopend en ingevoegd. En na afloop worden aantekeningen naar alle deelnemers verzonden als OneNote file en zorgt de Microsoft Surface Hub zelf voor een schoon bord. Klaar voor nog meer goede ideeën en efficiënte brainstormsessies.

Geïntegreerde manier van samenwerken

Microsoft Surface Hub onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. De displays (55 en 84 inch/140 en 213 cm), hightech camera’s en krachtige speakers zorgen samen met een Windows 10 omgeving met Office en nieuw ontwikkelde apps voor optimale beschikbaarheid, hoge kwaliteit, veel interactie en stijgende productiviteit.

Meer weten over de Microsoft Surface Hub?Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

team collaboration
Ontdek effectievere Team Collaboration

Ontdek effectievere Team Collaboration

klik hier

Gratis advies over Microsoft Surface Hub? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Dräger
Dräger

42 audiovisuele ruimtes, narrowcasting, videoconference en roombooking bij Dräger

lees meer
meer referenties

Evenementen

sep28

Wireless Presenting & Collaboration solutions

lees meer
evenementen