Microsoft Surface Hub

Collaboration tools voor productiever samenwerken en brainstormen in groepen

Aantrekkelijker en effectiever vergaderen

Dankzij de nieuwste technologieën voelen alle deelnemers zich dankzij Microsoft Surface Hub meer betrokken en staat nieuwe content binnen enkele seconden op het gedeelde scherm. Remote deelnemers zijn altijd zichtbaar, kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en alle aantekeningen zien en zelf maken. De twee verspreide camera’s zorgen voor zicht op de hele ruimte. Als content van een mobile device op het centrale scherm van de Microsoft Surface Hub gedeeld is, worden aantekeningen direct gesynchroniseerd en opgeslagen om mee te nemen.

Doordat de Microsoft Surface Hub in een Windows omgeving draait, krijgen gebruikers een vertrouwd gevoel en kan content uit andere programma’s, zoals Office, makkelijk worden geopend en ingevoegd. En na afloop worden aantekeningen naar alle deelnemers verzonden als OneNote file en zorgt de Microsoft Surface Hub zelf voor een schoon bord. Klaar voor nog meer goede ideeën en efficiënte brainstormsessies.

Geïntegreerde manier van samenwerken

Microsoft Surface Hub onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. De displays (55 en 84 inch/140 en 213 cm), hightech camera’s en krachtige speakers zorgen samen met een Windows 10 omgeving met Office en nieuw ontwikkelde apps voor optimale beschikbaarheid, hoge kwaliteit, veel interactie en stijgende productiviteit.

Ontdek de 55" vanaf €339/maand en de 84" vanaf €769/maand

Dankzij AV as a Service - ook wel AV Leasing - creëert u een flexibele, schaalbare en toekomstbestendige Audiovisuele & IT omgeving, waarmee u uw organisatie laat groeien, zonder dat dat ten koste gaat van uw liquide middelen. En u bent niet verplicht uw apparatuur af te schrijven.

  • De Hub wordt minimaal voor 3 jaar gehuurd
  • U geniet van minimaal 3 jaar onsite garantie
  • U heeft recht op alle updates en upgrades
  • U voorziet enkel een MS S4B/Lync account
  • Vraag naar onze montage of mobiele mogelijkheden

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

team collaboration

Gratis advies over Microsoft Surface Hub? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden