Nieuws

Bespaar kostbare tijd en geld met Skype for Business oplossingen

09-05-2016 14:40

De fileproblematiek wordt in België alsmaar groter. We verspillen met elkaar niet minder dan 55,6 miljoen uur per jaar aan onnodige tijd op de weg. Door het aantrekken van de economie is er tijdens de spits meer verkeer, wat tot (soms zware) files leidt. Het oplossen van het fileprobleem ligt in de slimme toepassing van technologie, door het faciliteren van flexibele werkmethoden.

Het extreme fileleed in België kost het bedrijfsleven miljarden euro’s per jaar. Om het fileprobleem terug te dringen, moet de manier van werken veranderen. Het bedrijfsleven zou beter moeten inspelen op de technologische mogelijkheden die er zijn om niet persé tijdens de spits en voor iedere zakelijke afspraak in de auto te hoeven stappen.

Met de technologie waarover we tegenwoordig beschikken, zou het geen probleem moeten zijn om op werkdagen minder auto’s op de weg te krijgen. Werknemers kunnen bijvoorbeeld (gedeeltelijk) thuis werken of afspraken met collega’s en relaties via videoconferencing voeren. Skype for Business kan hier, als all-in-one communicatieplatform, veel in betekenen. Helemaal als organisaties deze technologie koppelen aan de Microsoft Surface Hub.

Skype for Business werkt samen met ieder type device (desktop, tablet, smartphone) en videoplatform. Als professionele audiovisuele & ICT system integrator zorgt BIS ervoor dat er ook gecommuniceerd kan worden met professionele videocommunicatiesystemen van wereldwijd erkende A-merken, zoals Polycom, Cisco en Starleaf. Gebruikers kunnen zo via dit multiplatform grensoverschrijdend en face-to-face communiceren met (groepen) collega’s, partners, klanten en andere relaties.

Stap ook uit de file, laat uw medewerkers flexibel (thuis)werken en bespaar veel verloren tijd en geld aan filerijden. Ontdek zelf de voordelen van Skype for Business. Wij adviseren u graag. Dankzij onze collaboration experts creëren wij voor u de optimale Skype for Business omgeving, waarin apparatuur en inrichting volledig in dienst staan van de gebruikers en hun productiviteit.

Lees op onze Skype for Business pagina wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Laat uw gegevens achter voor een gratis demonstratie of advies op maat. Bel BIS  015 287 487 of vul het contactformulier rechtsboven in.

Bron: Thuiswerken levert bedrijven miljardenbesparing op - ChannelConnect.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte