Beamers

Beamer kopen voor zakelijk of educatief gebruik

BIS|Econocom levert beamers (data/video projectoren) voor ieder type organisatie en elke toepassing. Van een Ultimate Short-Throw beamer voor het onderwijs tot een Dicom ready beamer voor de weergave van röntgenfoto’s in de gezondheidszorg. En van een ultraportable projector voor presentaties onderweg tot een superkrachtige en veelzijdige high-end projector voor gebruik in auditoria en tijdens grootschalige evenementen.

Omdat wij u hoge kwaliteit en maximale zekerheid willen bieden, hebben wij alleen wereldwijde A-merken in ons assortiment, waaronder Hitachi, Christie en Optoma, en bieden wij u zowel beamers met DLP, LCD als LED technologie. Natuurlijk adviseren wij u graag over de vraag welk apparaat het meest geschikt is voor uw presentatieruimte. Neemt u daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Short-Throw beamer

Short throw beamer kopen Ga naar BIS|Econocom om een Ultimate-Short-Throw, Ultra-Short-Trow of een gewone Short-Trow beamer te kopen. Deze modellen bieden - zeker in combinatie met een digibord (digitaal schoolbord) aantrekkelijke voordelen. Lees alles over Short-Throw beamers.Interactieve beamer

Als geautoriseerd Hitachi leverancier levert BIS|Econocom ook de innovatieve Hitachi iPj. Een beamer, die volledige interactiviteit combineert met alle voordelen van de Hitachi Ultimate-Short-Throw serie. Deze beamer zorgt voor een compleet interactieve ervaring op elk plat oppervlak en is voorzien van meerdere onderscheidende functies die voldoen aan de specifieke interactieve behoeften van gebruikers in het bedrijfsleven en het onderwijs.

High-end beamer

dubbel projectie, beamer kopen Naast projectoren voor kleine en middelgrote ruimtes levert BIS|Econocom ook een uitgebreid assortiment projectoren voor grote ruimtes, zoals auditoria, collegezalen, simulatieruimtes, congres-zalen, boardrooms, etc.. Deze ruimtes vragen vaak, gezien hun formaat en andere omgevingsfactoren, om high-end beamers. Beamers die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Meer weten over High-end beamer?

3D beamer

3d beamer, beamer kopen De laatste jaren heeft 3D-technologie een vlucht genomen. Niet alleen in LCD en LED schermen, maar ook op het gebied van projectie. Bij BIS|Econocom kunt u een 3D beamer kopen voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan het projecteren van een hologram op uw bedrijfsevenement, imponeren met een 3D bedrijfsfilm in uw wachtruimte of aan het creëren van levensechte oefensituaties in simulatietoepassingen. Er zijn ook beamers waarmee u zowel 2D als 3D kunt projecteren. Ideaal als u uw beamer in wilt zetten voor meerdere toepassingen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke 3D projectieoplossing geschikt is voor uw situatie. Neem contact op met onze adviseurs voor advies op maat.

Beamers voor middelgrote ruimtes

Naast deze bijzondere projectieoplossingen (short throw, interactief, high-end en 3D) biedt BIS|Econocom ook een ruim assortiment beamers, die geschikt zijn voor projectie in middelgrote vergaderruimtes, presentatiezalen, trainingsruimtes en klaslokalen. Deze – wat meer standaard - soort beamer kan op diverse manieren in uw ruimtes geïntegreerd worden. Zelfs geheel uit het zicht door middel van lift- of spiegelconstructies of door doorzichttechnologie waarbij de beamer zich achter het projectiescherm bevindt. Omdat geen enkele ruimte gelijk is, is er ook geen standaard “goede” oplossing voor projectie. Om die reden komen wij graag op locatie uw ruimte bekijken en uw presentatiewensen in kaart brengen, zodat we een gepast advies voor u kunnen opstellen.

Beamerschermen

Het resultaat van een projectieoplossing wordt mede bepaald door het gebruik van een projectiescherm. Alleen met het juiste beamer scherm haalt u het maximale uit uw projector. BIS|Econocom adviseert u dan ook graag welke combinatie van scherm en beamer voor uw situatie het beste is. Daarbij hebben wij de keuze uit allerlei soorten projectieschermen van het kwaliteitsmerk Projecta (bv. statische of mobiele projectieschermen, elektrische of handbediende projectieschermen, etc.), maar ook uit verschillende doeksoorten en uiteenlopende montagemogelijkheden.

Beamer kopen

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Wilt u een beamer huren? Kijk dan bij Event Rental.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes