Referenties

Inrichting nieuwbouwpand de Bioderij

Wij wilden dat de in ons nieuwbouwpand te integreren audiovisuele oplossingen van hoog niveau zouden zijn; zowel kwalitatief als qua functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en afwerking. Daarnaast hadden wij de sterke wens dat zowel de videoconferenceruimte en de informele vergaderplekken alsook de demonstratiekeuken en de digital signage oplossing de uitstraling van het pand zouden versterken; en daarmee de identiteit van De Bioderij. – De Bioderij

De Bioderij ziet het als zijn missie om op grote schaal ambachtelijke, kant-en-klare voeding te maken die dezelfde smaak en kwaliteit heeft als wanneer ze thuis wordt bereid. Perfectie en passie zijn daarbij kernwaarden. Alle medewerkers van De Bioderij hebben de passie om lekkere producten te maken. Perfectie blijkt onder andere uit het feit dat het beslag op de allerbeste manier wordt bereid en gebakken. Dat wordt bij De Bioderij onder ideale omstandigheden gedaan. Efficiënt, hygiënisch en altijd met de beste ingrediënten en materialen.

Perfectie hoog in het vaandel

Dat perfectie bij De Bioderij hoog in het vaandel staat, blijkt ook duidelijk uit de inrichting van het nieuwbouwpand dat onlangs werd geopend. Alles klopt, op ieder detail is gelet. BIS ervaart het dan ook als een bijzonder voorrecht om een bijdrage te hebben mogen leveren aan de vernieuwing van de audiovisuele oplossingen bij De Bioderij op het gebied van vergaderen, videoconferencing, informeren en digital signage (narrowcasting). En het resultaat mag er zijn.

Tijdens de intake gesprekken werd het al snel duidelijk… De Bioderij koos voor BIS omdat de te integreren audiovisuele oplossingen van hoog niveau moesten zijn; zowel kwalitatief als qua functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en afwerking. Daarnaast was het een sterke wens dat zowel de videoconferenceruimte en de informele vergaderplekken alsook de demonstratiekeuken en de digital signage oplossing (narrowcasting) de uitstraling van het pand zouden versterken; en daarmee de identiteit van De Bioderij.

Signaaloverdracht en spraakverstaanbaarheid

Samen hebben een BIS consultant en een account manager van BIS verschillende mogelijkheden tegen elkaar afgewogen om uiteindelijk de beste optie voor De Bioderij te kiezen. Daarbij zijn alle oplossingen gebaseerd op de nieuwste technologieën op het gebied van signaaloverdracht, bediening en (draadloze) connectiviteit. Ook is veel aandacht besteed aan de versterking van het geluid en aan een optimale spraakverstaanbaarheid.

Informele, prettige en open atmosfeer

Wie door het pand loopt, ontgaat het niet. Meerdere informele overlegplekken, gecombineerd met een grootformaat LCD schermen, liggen verspreid door het pand. Sommige met een lage tafel en lage stoelen, andere met een hoge tafel en krukken. Een enkele plek heeft zelfs de sfeer van een leeshoek. Alles nodigt uit om even te gaan zitten en in een informele, laagdrempelige en open sfeer te overleggen, ideeën uit te wisselen en besluiten te nemen. De ruime gangen, grote raampartijen en het weidse zicht op de rivier de Merwede versterken de prettige en open atmosfeer nog verder.

LCD schermen met dubbele functie

De in de zithoeken geïntegreerde LCD schermen hebben een dubbele functie. Ze worden gebruikt tijdens korte besprekingen of om aan een klein aantal collega’s (of relaties) een presentatie te geven. Maar als ze niet actief worden gebruikt in een overleg, zijn de schermen onderdeel van de remote toegankelijke, centraal gestuurde narrowcasting oplossing, waarmee allerlei interessant nieuws – o.a. over de organisatie, nieuwe ontwikkelingen, aankondigen – wordt gedeeld met de medewerkers en bezoekers van De Bioderij; natuurlijk gevisualiseerd in de huisstijl en verrijkt met het weerbericht en verkeersinformatie.

Hoogwaardige infra in vergaderruimtes

Om ook het formele overleg binnen De Bioderij op professionele wijze te faciliteren en te ondersteunen, zijn er meerdere vergaderruimtes ingericht met een groot formaat LCD scherm voor kraakheldere, gedetailleerde en goed zichtbare beeldweergave. De in de tafel geïntegreerde aansluitpunten zorgen voor eenvoudige aansluiting van de bekabelde “bronnen”, terwijl de Barco ClickShare buttons het mogelijk maken om – letterlijk met één druk op de knop – ook apparatuur draadloos met het presentatiescherm te verbinden. Superhandig voor iedere deelnemer, die wat vanaf zijn tablet of smartphone wil laten zien aan de overige vergaderdeelnemers. De AMX touch panelen staan garant voor een eenvoudige én eenduidige bediening van de apparatuur in de ruimtes, de regeling van het volume en het inschakelen van de verlichting.

Grensoverschrijdende vergaderingen

Als onderdeel van een internationaal opererende organisatie wordt er door de medewerkers van De Bioderij ook veel vergaderd met collega’s, klanten en leveranciers in het buitenland. De schitterend ingerichte collaboration room biedt daarvoor de perfecte faciliteiten. De full HD videocamera, de hoogwaardige infrastructuur, de speciale vorm van de tafel en het indirecte licht creëren - in combinatie met het touch bedieningspaneel - de optimale setting voor hoogwaardige vergaderingen met deelnemers op een andere locatie en/of in een andere tijdzone.

State-of-the-art audio in showroom

Niet alleen aan de medewerkers is gedacht bij de audiovisuele inrichting van De Bioderij. Ook de informatievoorziening aan klanten en andere bezoekers van het pand is geoptimaliseerd. Natuurlijk via de hierboven genoemde BIS ID narrowcasting oplossing, maar niet minder met behulp van de prachtige belevingsruimte met demonstratiekeuken, die – naast meerdere digitale informatieschermen - is voorzien van een fantastische multifunctionele BOSE audio-installatie voor optimale verstaanbaarheid van muziek en spraak.

Ook uw pand inrichten met audiovisuele oplossingen?

Wilt u ook uw (nieuwbouw)pand inrichten met audiovisuele oplossingen, die op een positieve manier bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie en die de betrokkenheid van uw medewerkers vergroten?

Kies dan voor de audiovisuele oplossingen van BIS. Neem vrijblijvend contact op.
Bel BIS 015 287 487 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte