videoproductie

Videoproducties

Videoproducties die overtuigen, informeren, meeslepen en instrueren

Videoproducties. We maken er steeds meer gebruik van. Zowel privé als zakelijk. En we kennen allemaal wel iemand die tegen een geringe vergoeding een videoproductie voor ons kan maken. Maar… is de kwaliteit van de productie dan wel goed genoeg? Brengt de film ook echt over wat u over wil brengen? Klopt de hele uitstraling met wat u als organisatie wil uitstralen? Versterkt de videoproductie uw imago of doet de productie er afbreuk aan? U neemt uzelf en uw organisatie serieus… dan doet u er goed aan ook uw videoproductie serieus te nemen.

BIS heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een kwaliteitsvolle, overtuigende bedrijfsfilm, voorlichtingsvideo of promotiefilm voor u te verzorgen. Iedere videoproductie is bij BIS in goede handen. Ons gespecialiseerde BIS Creative team bestaat stuk voor stuk uit hoogopgeleide professionals, die ieder videoproductie traject tot in de perfectie voor u verzorgen. Als u uw videoproductie aan BIS toevertrouwt, dan weet u in ieder geval zeker dat de kwaliteit van de opnames absoluut van hoog niveau is. Evenals de verhaallijn, de creatieve insteek en de montage trouwens.

Standaard leveren wij uw videoproductie aan op DVD. Indien u dat wenst maken wij de informatiedrager interactief door deze uit te breiden met tal van opties, zoals een menustructuur (authoring), extra filmmateriaal, een fotogalerij, een interactieve quiz, een impressie van de productie (backstage) etc..

Ook bestaand beeldmateriaal kunnen wij verrijken met bijvoorbeeld after effects om zo aandacht te trekken naar speciale onderdelen in uw bedrijfsfilm. Of wat dacht u van de optie om tekst in te voegen ter ondersteuning van de beelden. De mogelijkheden zijn legio. Aanvullend kunnen wij uw productie in elke gewenste oplage en tegen een zeer concurrerende prijs dupliceren.

Neem contact op met BIS Event Rental voor meer informatie of advies op maat. Bel 015 287 487 .

Ga terug naar Digitale Producties.

Gratis advies over Videoproducties? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route