Nieuws

StarLeaf tilt collaboration naar een hoger niveau

31-07-2018 14:05

Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle (kostenbesparende) voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen die verbonden zijn met aanschaf, beheer, en onderhoud ervan. StarLeaf regelt alles, zodat organisaties zorgeloos en vlekkeloos kunnen samenwerken, zonder zich druk te hoeven maken over de interne of externe systemen die hun partners (collega’s, klanten, leveranciers, financiers etc.) gebruiken.

Ongeëvenaarde interoperabiliteit

StarLeaf's Cloud is wat het uniek maakt. Het is gebouwd met interoperabiliteit als kern, om ervoor te zorgen dat er nooit enige belemmeringen voor communicatie zijn en dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over met wie u kunt communiceren. Met StarLeaf kunt u niet alleen StarLeaf-endpoints registreren maar ook die van Skype, Cisco, Polycom en anderen.

Kent u de nieuwe StarLeaf app al?

Voice- en video calls naar iedereen, overal, op elk apparaat. Neem deel aan video meetings of schakel van een chat naar een videogesprek met één druk op een knop. Chat één op één, of maak publieke of privé-groepen aan. Al uw activiteiten worden over al uw apparaten gesynchroniseerd. Beheer alle gegevens en gebruikers centraal met uitgebreide administratieve tools.

Lees hier alles over het geupdate portfolio van Starleaf.

Wij dagen u uit om het zelf te proberen. Download nu uw gratis demosoftware. Binnen vijf minuten bent u up-and-running. Het enige wat u nodig heeft, is een PC, laptop, tablet of smartphone met camera en internetverbinding.

Bel BIS: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte