Interactive digital signage

BIS ID Interactive: creëer zelf multitouch interactie

BIS ID Interactive is innovatieve software voor het zelf maken van interactieve touch applicaties in receptie, lobby en andere (openbare) ruimtes. Gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en veelzijdig. Doordat u de applicatie aan uw publiek aanbiedt op een informatiezuil, touch tafel of totem met aantrekkelijke uitstraling trekt u uw bezoekers bijna vanzelf naar u toe.

Toegankelijk en interactief

Met een BIS ID Interactive oplossing kunt u klanten en relaties op een leuke en moderne manier kennis laten maken met uw organisatie, winkel of gemeente. De uitgebreide mogelijkheden trekken de aandacht van een heel divers publiek. Laat uw bezoekers bijvoorbeeld digitaal door uw brochures, video’s en foto’s bladeren. Maar het is ook mogelijk om een product/dienst te laten uitzoeken, een te enquête laten invullen, in uw digitale gastenboek te laten schrijven… en meer.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

De software wordt in uw huisstijl opgemaakt waarbij achtergronden, logo’s, headers, etc. helemaal naar uw keuze in het ontwerp kunnen worden gezet. Zo heeft uw informatiedisplay direct uw eigen uitstraling. Wij uploaden alvast de brochures, video’s, foto’s die u heeft. Vervolgens kunt u deze zelf heel eenvoudig up-to-date houden door nieuwe content aan het systeem toe te voegen. Simpel en snel!

Verschillende toepassingen

  • Toon video’s, foto’s, social media, nieuws en andere informatie op schermen als wachtverzachting. U kunt ook kiezen voor interactieve content waarmee u bezoekers op een leuke manier de ins en outs van uw organisatie kunt laten ontdekken. Lees meer over Wachtverzachting en Infotainment.
  • Laat bijv. uw publiek op een interactieve manier kennis maken met uw assortiment. Door het kiezen van producteigenschappen als prijs, kleur of materiaal vindt uw klant eenvoudig het juiste product of dienst met een gedetailleerde beschrijving of technische specificaties. Lees meer over de slimme Product selector tool.
  • U kunt zelfs uw receptie vervangen door een digitale variant, waarbij de bezoeker zich digitaal kan aanmelden en zelf op afdeling, functie of naam kan zoeken om direct daarna contact op te nemen. U stroomlijnt de processen, bespaart kosten en geeft de bezoeker een actieve rol (veel mensen vinden dat erg prettig). Meer weten over de Digitale receptie?
  • Simpel en ludiek is de selfie functie met geïntegreerde Facebook koppeling. U creëert een leuke bijzondere omgeving waarin bezoekers – in de BIS ID Interactive applicatie – met één druk op de knop een selfie kunnen maken en posten op Facebook. U zorgt voor enthousiaste bezoekers, een positief gevoel rondom uw merk, product of dienst en genereert tegelijk meer exposure op Facebook.

Meer informatie? Zelf ervaren?

Meer informatie over deze interactieve mogelijkheden om uw bezoekers een leuke en unieke ervaring mee te geven? Bel 015 287 487 of vul het contactformulier in.

Ga terug naar BIS|Econocom digital signage.

Meer over Interactieve Narrowcasting