Twitterfontein

Profiteer van grotere betrokkenheid en actievere deelname

Een twitterfontein – ook wel twitterfountain en twitterwall genoemd – toont op een visueel aantrekkelijk manier alle tweets met het door u gekozen zoekwoord (keyword) en is uitermate geschikt om in te zetten bij uw evenement. Doordat alle tweets gerelateerd aan uw event op een groot scherm worden getoond zorgt u voor meer betrokkenheid en actieve deelname bij uw bezoekers.

Zo gaat u moeiteloos een dialoog aan met uw bezoekers door te reageren op tweets of door zelf vragen te stellen met de # van uw evenement. Ook is het met een twitterfontein eenvoudig mogelijk om reacties uit de zaal te peilen of bezoekers te informeren. Bijvoorbeeld door een tweet “Om 14.20 uur hervatten we het #naamevenement programma” te verzenden. Kortom; een twitterfontein is een grote toegevoegde waarde voor zowel u als voor de bezoekers van uw bedrijfsevenement. Het is innovatief, interactief en gewoon leuk…

Event Rental heeft ervaring met het weergeven van twitterfonteinen en zorgt voor zowel de apparatuur waarop de tweets getoond worden, als de invoering van de door u geselecteerde keywords en de verzorging van templates (achtergronden) in uw huisstijl waarin de tweets worden weergegeven. Deze templates kunnen zelfs aangevuld worden met widgets (bijv. weer en verkeersinfo) en RSS feeds.

Bel voor meer informatie met Event Rental: 015 287 487 .
Of neem contact op via e-mail of ons contactformulier.

Ga terug naar Digitale Producties.

Gratis advies over Twitterfontein? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte