Displays

Maak indruk met haarscherpe beelden

LED en LCD displays

Tijdens een evenement kan een LCD of LED display een ideale en kostenvriendelijke oplossing bieden om uw boodschap te tonen aan uw publiek. Event Rental verhuurt zowel LCD als LED displays in bijna ieder gewenst formaat. In combinatie met een tafel- of vloerstatief óf gemonteerd aan trussen. Het is allemaal mogelijk. Onze adviseurs adviseren u graag over welke afmetingen en specificaties in uw situatie het meest geschikt zijn.

55” LED schermen: ideaal formaat, laag energieverbruik

Bijzonder zijn de Samsung 55” LED displays (140 cm). Deze praktische en stijlvolle schermen hebben een lange levensduur, laag energieverbruik, brede kijkhoek, prachtige full HD detailweergave en geven rust aan de ogen. U trekt alle aandacht en zorgt dat uw boodschap - vanuit alle perspectieven - scherp en helder worden weergegeven; te meer omdat BIS|Econocom statieven heeft om de schermen zo hoog op te stellen dat het zicht ook bij een staand evenement optimaal is. De ingebouwde speakers zorgen voor perfect geluid. De 55” LED displays zijn zowel statisch als interactief te huren. Bekijk hier het leaflet.

Touch displays

Event Rental verhuurt ook interactieve displays. Deze displays zijn voorzien van zogenoemde “touch technologie” waardoor het scherm een interactieve functionaliteit krijgt. Met uw vinger of digitale pen kunt u direct op het scherm digitaal tekenen, tekstverwerken, filmpjes kijken, surfen op het internet, etc.. Ideaal voor interactieve, impactvolle presentaties of om te gebruiken op uw beursstand of om bij de entree van uw event om digitaal de bezoekers te registreren.

Ga terug naar Beeld & Geluid.