Kerken

BIS levert specifieke AV & ICT oplossingen voor kerken

Verstaanbaarheid speelt een grote – zo niet een cruciale - rol in kerkdiensten en andere religieuze bijeenkomsten, waar het “gesproken woord” centraal staat en waar veel minder met of via beeldweergave wordt gecommuniceerd.

Veel kerken en andere religieuze instellingen zijn daardoor doordrongen van het grote belang van een goede auditieve ondersteuning en sluiten vaak contracten met verschillende leveranciers van even zoveel verschillende oplossingen: van geluidsversterking en ringleiding tot opname-apparatuur en kerktelefonie. Dat is vaak lastig en onoverzichtelijk.

Met BIS brengt u hier een einde aan. BIS is één leverancier voor al uw audiovisuele oplossingen:

  • Geluidsversterking voor de ultieme weergave van zowel spraak als muziek.
  • Slechthorendenlus (ringleiding) waarmee slechthorenden de kerkdienst of bijeenkomst voluit kunnen meemaken.
  • Geluidsopnameapparatuur voor het digitaal opnemen en archiveren van de dienst of bijeenkomst. Ideaal voor als iemand op een later tijdstip de kerkdienst (nogmaals) wil beleven of terug wil luisteren.
  • Kerktelefonie, kerkradio en kerkinternet, waarmee uw ouderen, gehandicapten en zieken die niet in staat zijn om de diensten te bezoeken, toch met de gemeente mee kunnen luisteren.
  • Projectieapparatuur voor bijvoorbeeld het projecteren van de tekst van de psalmen, gezangen en/of geestelijke liederen. Ook ideaal tijdens informatieavonden, clubavonden en catechese.
  • Cameraregistratie om de diensten en bijeenkomsten live of on-demand te verspreiden naar bijvoorbeeld een naastgelegen zaal of naar het internet.
  • Bedieningssystemen voor het eenvoudig en centraal bedienen van alle apparatuur binnen uw (kerk)gebouw. Ideaal voor uw koster en/of beheerder en om rust te creëren tijdens diensten en bijeenkomsten.

Natuurlijk is BIS méér dan alleen leverancier van deze producten. Wij ontwerpen een complete oplossing, die geheel voldoet aan uw wensen en eisen en waarin één of meerdere van de genoemde elementen zijn geïntegreerd. Daarnaast mag u ook op BIS vertrouwen voor advies, ruimteontwerp, installatie en onderhoud. Het maakt voor ons niet uit of u de oplossing wilt integreren in bestaande bouw of in nieuwbouw.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Kerken? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

Room management verovert de markt

Room management verovert de markt

Wat weten we al over Microsoft Surface Hub 2?

Wat weten we al over Microsoft Surface Hub 2?

Wij gaan verhuizen! Een nieuw pand, een nieuwe fase.

Wij gaan verhuizen! Een nieuw pand, een nieuwe fase.

nieuws