Referenties

CFE Group

Voor de audiovisuele inrichting van het hoofdkantoor van de beursgenoteerde groep CFE werd beroep gedaan op BIS. Het prachtige gebouw telt vandaag meerdere verdiepingen boordevol collaboratietools. Alle keuzes werden gemaakt na een uitgebreid showroombezoek van de klant en plaatsbezoek van onze adviseurs.

CFE boekt ruimtes op een slimme manier

Dat room management systemen populair zijn, is niet verwonderlijk. U krijgt helder inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en boekt eenvoudig via uw agenda of smartphone een ruimte, inclusief de door u benodigde faciliteiten. Elke vergaderzaal werd voorzien van een Evoko Liso roombooking paneel met 3 types van status LED’s.

Digital Signage voor optimale communicatie

In de gangen, koffie- en eetruimte heeft BIS professionele digital signage displays geplaatst. Via deze weg worden alle nuttige boodschappen en events naar het personeel gecommuniceerd. Aanvullend wordt ook nieuws, weer & verkeer weergegeven. BIS biedt met BIS ID een uiterst doordacht digital signage concept waarmee u uw boodschap gevisualiseerd en getarget aan uw publiek aanbiedt. Deze berichtgeving kan op elk gewenst moment worden aangepast aan locatie, doelgroep of tijd.

Samsung FLiP: collaboratie voor iedereen

Samenwerken, brainstormen, vergaderen… onmisbaar in de zakelijke wereld van vandaag. Toch valt het in de praktijk nog altijd niet mee om dit goed te faciliteren. Apparatuur die interactieve vormen van collaboration ondersteunt, heeft vaak erg veel mogelijkheden, welke het gebruik soms nodeloos ingewikkeld maakt. Diverse kleinere meetingrooms zijn uitgerust met de Samsung FLiP. Whiteboarding maar ook een eenvoudige connectie maken met de laptop stonden hoog op het lijstje van de verwachtingen. Hier op anticiperend hebben we een VisionShelf voorgesteld. De VisionShelf van BIS is een praktische oplossing om zonder zichtbare kabels een presentatie vanaf uw laptop op een grootformaat scherm te tonen. Ideaal voor ruimtes waarin het meubilair flexibel kan worden opgesteld.

Geïntegreerde manier van samenwerken

De medium-sized meetingrooms zijn uitgerust met 55” Surface Hubs. Microsoft Surface Hub onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid.

Wireless collaboration op een high-end videowall

De populariteit van videowalls en multi-screen oplossingen neemt een vlucht. Niet alleen in control rooms, maar evengoed in boardrooms, auditoria, aula’s en collegezalen. En dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de visuele impact van videowalls en de sterk gedaalde kosten. Presentaties, dashboards, infographics… ook in het bedrijfsleven wordt beeldcommunicatie steeds belangrijker. Voor deze situatie ging de voorkeur uit naar Samsung UM55H-E’s videowall schermen. Met een bezel van 1,7 mm zijn de randen verwaarloosbaar, en door de 4K daisy chain feature worden beelden haarscherp weergegeven. Presenteren gebeurt snel en makkelijk via een Clickshare systeem. Barco’s ClickShare maakt het mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD/LED scherm of digitaal whiteboard. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop, tablet of smartphone en het beeld wordt in één klik op uw scherm weergegeven. Ook geluid wordt meegestuurd en zo door de Canton soundbar van de vergaderruimte weergegeven.

Kortom: BIS mocht voor het hoofdkantoor van de groep CFE een aantal prachtige ruimtes voor efficiënte (video)vergaderingen realiseren. Wij danken CFE voor het gestelde vertrouwen en wensen hen talloze efficiënte en zorgeloze vergaderingen toe.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte