Referenties

Royal Eijkelkamp

In onze wereldwijde markten worden wij gezien als één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van boor- en onderzoeksapparatuur voor bodem en water. En dat zijn wij ook. Dat tekent onze diensten en oplossingen, maar dat is ook kenmerkend voor de manier waarop wij onze medewerkers faciliteren. Ook daarom wilden wij onze boardroom en showroom vernieuwen. BIS heeft dat uitstekend voor ons gedaan - Royal Eijkelkamp


Royal Eijkelkamp maakt wereldwijd het verschil door oplossingen voor bodem- en waterprojecten te ontwikkelen, produceren en leveren. Royal Eijkelkamp is over de hele wereld betrokken bij bodem- en waterprojecten binnen de thema’s Land degradatie, Voedselzekerheid, Verstedelijking, Vervuiling, Land ontwikkeling en Natuurlijke hulpbronnen.

Grensoverschrijdend communiceren

Royal Eijkelkamp klopte aan bij BIS voor een compleet advies voor een nieuwe, moderne boardroom in hun kantoorpand in Giesbeek. Omdat Royal Eijkelkamp in meer dan 70 landen wereldwijd wordt vertegenwoordigd, bestond binnen de directie en het management team de sterke wens om de internationale kennisdeling, samenwerking en besluitvorming te versnellen en te verbeteren door videoconferencing te integreren in de nieuwe boardroom. De door BIS te realiseren oplossing moest daarbij letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend zijn.

Optimaal voorbereid op de toekomst

Om de boardroom maximaal voor te bereiden op de toekomst hebben de adviseurs van BIS – naast de geavanceerde videoconference oplossing met dubbele camera’s - een ClickShare oplossing voor draadloos presenteren geadviseerd. Dankzij de Barco ClickShare kan content - vanaf ieder apparaat - draadloos op de centrale displays gedeeld worden. De displays, camera’s en alle randapparatuur zijn in een maatwerk voorzetwand geïntegreerd. Daarnaast zijn de extra aansluitmogelijkheden en een handig touch bedieningspaneel in de tafel geïntegreerd.

Professionalisering lounge en showroom

Naast de prachtige boardroom is er een uitnodigende lounge ontworpen en gerealiseerd, voorzien van een presentatiescherm en koelkast om voor gasten het vergaderen zo prettig mogelijk te maken. De collega’s bij Royal Eijkelkamp maakten al veel gebruik van Skype for Business, waardoor het installeren van een Microsoft Surface Hub in de showroom een mooie aanvulling was. Zo kunnen collega’s met de gebruiksvriendelijke en vertrouwde software zowel intern als extern (internationaal) samenwerken. Hier meer over weten? Lees onze blog over Samenwerken met de Microsoft Surface Hub of Skype for Business inzetten voor groepssamenwerking.

AVaaS - overtuigingskracht in het voortraject

De beslissing van Royal Eijkelkamp om met BIS in zee te gaan, was een optelsom van een aantal elementen die het voortraject extra inhoud en kleur gaven. Naast het professionele advies, de totaalaanpak, de prettige persoonlijke contacten en het oog voor detail waren nog twee elementen doorslaggevend: Allereerst de prachtige renderingen waarmee de BIS interieurarchitecten al in het voortraject een perfecte voorstelling hebben gegeven van het eindresultaat. Daarnaast – en niet minder belangrijk – de mogelijkheid om de totale oplossing as-a-service af te nemen, waarbij BIS de volledige oplossing heeft gefinancierd (incl. installatie, SLA etc.) en Royal Eijkelkamp een vast bedrag per maand voor het gebruik. Met alle voordelen van dien.

Meer weten?

Ook de samenwerking in uw organisatie optimaliseren met interactieve collaboration oplossingen en draadloze presentatiesystemen?


Bel BIS: 015 287 487. Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte