Referenties

Vergaderruimte in nieuw pand Base Logistics

“Bij de inrichting van de vergaderruimte in ons nieuwbouwpand zochten we naar de combinatie van innovatie en uitstraling. BIS heeft onze wensen op fraaie wijze ingevuld. De gerealiseerde ruimte voldoet helemaal aan onze wensen en versterkt onze corporate identity. We maken graag van de gelegenheid gebruik om zowel de adviseur als de interieurarchitect van BIS een compliment te maken. Zij hebben precies aangevoeld wat wij met deze ruimte wilden.”- Base Logistics.

Base Logistics is een logistiek dienstverlener, met de focus op Transport Management, Warehouse Management en Data Management. De onderneming biedt een internationaal netwerk van transport- en warehousing partners, in combinatie met een team van logistiek specialisten en een unieke logistieke applicatie; met als doel om logistiek voor hun klanten simpel, efficiënt en controleerbaar te maken. Binnen Base Logistics staat innovatie centraal, vooral door slim gebruik te maken van IT-mogelijkheden.

Ontwerp uit het voortraject

Innovatie in de genen

Dat de drang naar innovatie bij Base Logistics in de genen zit, is iets wat niet alleen de klanten van Base Logistics merken. Ook de medewerkers profiteren hiervan. Een mooi voorbeeld hiervan is de prachtige vergaderruimte die BIS voor Base Logistics mocht realiseren in het nieuwbouwpand dat onlangs in Moerdijk werd geopend. Een ruimte met interactieve technologie, voorbereid op de toekomst. In deze ruimte valt ook de loungehoek (bar) op; allereerst vanwege het mooie ontwerp, maar niet minder door de bijzondere parallellen met het geïntegreerde vergadermeubilair.

Inspiratie in de showroom

De ideeën om de vergaderruimte van Base Logistics in te richten met een fraaie, druppelvormige vergadertafel in combinatie met een interactief display van 98 inch (249 cm) werden geboren in de BIS showroom in Ridderkerk. De collaboration experience ruimte in deze showroom bleek een bron van inspiratie te zijn voor de beslissers bij Base Logistics. De vergaderopstelling, de tafelvorm, de zichtlijnen, de verlichting… allemaal elementen die 1-op-1 zijn overgenomen in de vergaderruimte in Moerdijk.

Interactie op groot formaat

Centraal element in de fraaie ruimte is de 98 inch grote beelddrager (249 cm). Dankzij de Full HD resolutie en de indrukwekkende grootte is de beeldweergave voor alle deelnemers uitstekend en tot op detailniveau zichtbaar. De 10-points touch technologie in het display maakt het aanvullend mogelijk om interactieve presentaties te verzorgen, aantekeningen op het scherm te maken, remote informatiebronnen te raadplegen en alle informatie, inclusief gemaakte aantekeningen, met een druk op het scherm naar alle deelnemers te e-mailen. Voordelen van deze vorm van interactie zijn dat deelnemers zich meer betrokken voelen en de besluitvorming sneller en soepeler verloopt.

Voorbereid op de toekomst

Om in de (nabije) toekomst ook internationaal te kunnen vergaderen zonder daarvoor te hoeven reizen, is de ruimte zo ingericht dat er eenvoudig een videoconferencing oplossing in kan worden geïntegreerd. Dankzij de tafelvorm zullen alle deelnemers voor de camera zichtbaar zijn (zitten niet in elkaars zichtlijn). Daarnaast verspreidt de speciale verlichting boven de vergadertafel een diffuus, indirect licht waardoor de deelnemers aan een toekomstige videoconference op een gunstige manier worden “uitgelicht”; zonder harde schaduwen die er anders voor zouden zorgen dat mensen snel vermoeid ogen.

Na de meeting even loungen?

De interactieve vergaderruimte is extra bijzonder door de lounge hoek, die integraal onderdeel van de ruimte uitmaakt. In de wandmeubel is een leuk zitbankje gemaakt en de bar is in exact dezelfde vorm ontworpen als de vergadertafel. Na een intensieve meeting even ontspannen? Het is mogelijk bij Base Logistics. Overigens is het – dankzij de vorm van de bar en de krukken - net zo goed mogelijk om in een informelere setting nog even door te praten over wat er tijdens de vergadering is besproken en ideeën uit te wisselen.

Trotse interieurarchitect

Nicoline van Egmond, de BIS interieurarchitecte die de vergaderruimte en lounge hoek voor Base Logistics ontwierp, is trots op het eindresultaat: “We hebben ook in de ontwerpfase intensief met de klant samengewerkt. Nadat we alle eisen en wensen hadden geïnventariseerd, zijn we de ontwerpfase ingegaan. In deze fase heb ik plattegronden ingetekend, ontwerpen gemaakt en voorstellen gedaan voor het meubilair, materiaal, kleurgebruik en afwerkingsniveau. Na de goedkeuring heb ik ingezoomd op de details en is het hele ontwerp technisch uitgewerkt. Het is fantastisch om tijdens zo’n proces je eigen ontwerp tot leven te zien komen. En het geeft nóg meer voldoening als de klant er ook blij van wordt.”

Ook profiteren van het gemak van een professionele vergaderruimte?

Bent u benieuwd wat BIS voor u kan betekenen? Wilt u ook een professionele vergaderruimte? Bel BIS 015 287 487 of vul het contactformulier in of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte