Referenties

Bebat

Bebat zorgt ervoor dat alle gebruikte batterijen ingezameld, gesorteerd en gerecycleerd worden. Eens de batterijen aangeleverd zijn in het sorteercentrum, worden ze eerst manueel en later mechanisch gesorteerd. De batterijen worden gecontroleerd op afmetingen, gewicht en magnetisch veld. Op basis van deze factoren wordt er bepaald over welke chemische samenstelling het gaat, en worden ze verdeeld in verschillende categorieën. Na deze sortering worden de batterijen naar diverse verwerkers gestuurd ter recuperatie van de grondstoffen.

professioneel ingerichte boardroom

Boardroom van de toekomst

BIS mocht recent een boardroom klaarmaken voor de toekomst en deed dat door in te spelen op huidige en aankomende trends namelijk vergaderen via de cloud (StarLeaf), draadloos presenteren (Barco Clickshare) en touchscreens met 4k resolutie (Legamaster).

Videoconferencing in the cloud

Het interessante aan StarLeaf is dat het twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied - videoconferencing en cloud computing – op een unieke manier samenbrengt en daarmee een oplossing creëert, die simpelweg op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. Naast dit systeem in de vergaderzaal wordt automatisch ook de StarLeaf App beschikbaar voor elke werknemer en(!) partij waarmee ze willen communiceren.

videoconference videoconference

Draadloos informatie delen

Barco’s ClickShare maakt het ook mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een beeldscherm of digitaal whiteboard. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop (of launcht de app op uw tablet of smartphone) en het beeld wordt in één klik op uw scherm of whiteboard weergegeven. Ook geluid wordt meegestuurd en zo over het audiosysteem van de vergaderruimte weergegeven.

videoconference

Daarnaast zorgt de Legamaster 65” Professional e-Screen dat alle lokale en cloud content perfect wordt weergeven. Alle Legamaster e-Screens zijn uitgerust met bijzonder nauwkeurige multi-touch sensortechnologie, hierdoor kunnen meerdere gebruikers tegelijk het scherm gebruiken. Dankzij de automatische regeling van helderheid wordt steeds de optimale leesbaarheid bereikt. Het touchscreen is bovendien voorzien van anti-reflectieglas.

Deze drie technologieën zijn gekoppeld aan een Crestron room systeem, Bebat kan via de intuïtieve touchpanel interface alle apparatuur en videocalls overzichtelijk beheren. Via deze weg wensen we Bebat veel efficiënte vergaderingen toe!

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches

Nieuws

Schiphol en BIS|Econocom introduceren display-as-a-service

Schiphol en BIS|Econocom introduceren display-as-a-service

Krachtige vergaderfaciliteiten bij Radisson (Video)

Krachtige vergaderfaciliteiten bij Radisson (Video)

Polycom & Plantronics worden Poly en innoveren met de Poly Studio

Polycom & Plantronics worden Poly en innoveren met de Poly Studio

nieuws