Referenties

Smit Salvage (Boskalis)

emergency room videoconferencing

Al jarenlang mag BIS verschillende audiovisuele oplossingen bij moederbedrijf Boskalis realiseren. Zo koos ook Boskalis onderdeel Smit Salvage voor BIS om de inrichting van een Emergency Room te verzorgen; een ruimte die gebruikt wordt tijdens calamiteiten (zoals de berging van een schip).

Gelet op de aard en toepassingen van de ruimte was het van het grootste belang dat hier moderne en zeer gebruiksvriendelijke apparatuur geïntegreerd werd, zodat de totale oplossing op die belangrijke momenten eenvoudig en snel te bedienen is. Twee Samsung led schermen vormen het middelpunt van de ruimte. Hier kunnen allerlei beelden van verschillende bronnen op weergegeven worden. De schermen zijn op een prachtige manier in een BIS VisionWall geïntegreerd, waarin ook alle bekabeling en overige apparatuur, zoals een PC en audioversterker, strak zijn weggewerkt. In de VisionWall is tevens een videoconferencesysteem geïntegreerd, waarmee de gebruikers in een handomdraai met belangrijke partijen kunnen communiceren; waar zij zich ook bevinden.

emergency room videoconferencing emergency room videoconferencing

Deze bijzonder mooie en functionele oplossing wordt bediend via een intuïtief touch paneeltje, dat geïntegreerd in de VisionTable. Deze door BIS ontwikkelde tafel zorgt voor de beste positie ten opzichte van de schermen. De aansluitpunten om laptops op de tafel aan te sluiten, zijn in de tafel geïntegreerd, waardoor er geen risico is op kabelbreuk en ongevallen door losliggende kabels. Ook technisch voldoen de oplossingen aan de standaarden van deze tijd. Zo kan het signaal zowel analoog als digitaal overgebracht worden; perfect dus voor moderne aansturingsbronnen.

Met de door BIS ingerichte Emergency Room is Smit Salvage goed uitgerust voor toekomstige calamiteiten. Wilt u ook een multifunctionele Emergency Room? Neem dan contact op met BIS.

Wij helpen u graag: 015 287 487 .

Terug naar referenties.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Overlegruimte
Overlegruimte

Effectief en efficiënt besprekingen voeren

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Control Room
Control Room

Control rooms voor het monitoren van uw kritische processen

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws