Interior Projects control room

Control Room

Control rooms voor het monitoren van uw kritische processen

Met de huidige technologische ontwikkelingen worden steeds meer processen op afstand gemonitord en centraal bediend vanuit controle rooms. Denk aan industriële processen in (chemische) fabrieken, begeleiding van verkeer, zoals op luchthavens, spoorwegen en metro’s en de centrale bediening van bruggen en sluizen op scheepvaartroutes.

BIS is gespecialiseerd in het inrichten van hoogwaardige control rooms waar een combinatie van taken op het gebied van bewaking, besturing en communicatie wordt uitgevoerd. Wij weten als geen ander hoe grote hoeveelheden informatie en diverse video- en databronnen zeer overzichtelijk moeten worden gepresenteerd, zodat – indien nodig – direct kan worden geanticipeerd. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van videowalls en high-end controlesystemen.

De kracht van een videowall is groot. Dankzij een beeldoppervlak van bijvoorbeeld 25 schermen is het eenvoudig om meerdere soorten (vitale) informatie in verschillende groottes overzichtelijk en perfect leesbaar te tonen in uw control room. In één oogopslag wordt een goed overzicht van een situatie verkregen.

videowall

De BIS videowalls worden samengesteld uit de juiste videowall processors in combinatie met hoogwaardige LCD schermen met ultradunne bezels (schermkaders) zodat het beeld op de videowall inmiddels niet of nauwelijks meer verstoord wordt. Doordat de displays op iedere mogelijke manier gekoppeld kunnen worden zijn zo’n beetje alle vormen en beeldverhoudingen mogelijk. Uw videowall kan dus geheel ontworpen worden naar de mogelijkheden in uw control room.

Get in control. Laat BIS uw control room realiseren!

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Control Room? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches