Nieuws

Geslaagde BIS klantendag in het Robeco nieuwbouwpand

29-05-2017 20:32

Met zo’n 65 mensen beleefden we gisteren een bijzondere en inspirerende klantendag in het prachtige nieuwbouwpand van Robeco in Rotterdam. Bijzonder inspirerend vanwege de inhoudelijk sterke presentaties, maar niet minder vanwege de werkelijk schitterende inrichting en uitstraling van het pand van Robeco. De onderlinge interactie, het mooie gezelschap en de prima catering gaven de dag een extra glans.

Vijf presentaties, vijf perspectieven

Centraal stonden vijf presentaties, verzorgd door vijf verschillende presentatoren uit vier organisaties. De rode lijn in alle presentaties werd gevormd door de enorme snelheid waarmee de digitale transformatie zich voltrekt, welke voordelen deze transformatie biedt en welke uitdagingen ermee gepaard gaan. Iedere presentator koos zijn eigen invalshoek, waarbij de vijf perspectieven elkaar zo goed aanvulden dat er een heel mooi totaalplaatje zichtbaar werd. Een totaalplaatje met bruikbare en heldere handreikingen voor alle aanwezigen.

Trends, ontwikkelingen en de BIS huddle solutions

Na het welkom door BIS sales director Bart Donkersloot, trapte Jean Pierre Overbeek als CEO van de BIS groep af met een visuele presentatie over de trends en ontwikkelingen die wij vandaag de dag zien. Ontwikkelingen die iedere professional raken én die de manier van samenwerken binnen alle organisaties op korte en middellange termijn zal veranderen. Brian Schenk, strategisch portfolio manager bij BIS, nam het stokje over en stond stil bij het belang van een holistische benadering van omgeving, techniek en gebruiker (bricks, bytes en behaviour). Drie succesfactoren die een bepalende rol hebben gespeeld bij de samenstelling van de BIS huddle solutions.

Nieuwe piramide van Maslow

Ook de krachtige presentatie van Nick Green, directielid bij Cloudbooking.com en tot voor kort Property Director bij Sky in Londen, sprak zeer tot de verbeelding. Aan de hand van de door hem geleide nieuwbouw van het Award winning Sky Central kwamen tal van inzichten en aspecten aan bod die van een gebouw de ultieme werkomgeving maken. Twee daarvan… zet altijd de gebruiker en zijn behoeften centraal en zorg dat je de basis van de nieuwe piramide van Maslow op orde hebt; P, W, T, C, W (Parking, Welcome, Toilets, Coffee, WiFi). De rest komt “vanzelf”.

Van bezit naar gebruik, innovatie bij Robeco

Albert Breedveld, commercieel directeur bij Econocom Nederland, ging kort en helder in op de mogelijkheden om de digitale transformatie te financieren, zonder grote investeringen. Econocom – sinds begin mei de nieuwe moeder van BIS – richt zich daarbij volledig op de trend van “bezit naar gebruik”, financiert de volledige digitale vernieuwing, waarna de gebruiker de oplossingen as-a-service afneemt en alleen een vast bedrag per maand betaalt met voordelen als: geen investeringspieken, geen zorgen, budgettaire helderheid, flexibele schaalbaarheid etc. Als laatste nam Leo van Marion het woord. De Facilitair Manager van Robeco illustreerde met beeld en geluid de visie van Robeco op het “nieuwe samenwerken”, nam de aanwezigen mee in de nieuwbouw van “zijn” prachtige pand en gaf een inkijkje in de prettig professionele samenwerking met BIS.

Inspirerende rondleidingen

Tijdens de prima verzorgde borrel en voor het al even goede diner werden de bezoekers getrakteerd op een meer dan inspirerende rondleiding door het Robeco gebouw. Facilitaire medewerkers van Robeco lieten tal van innovaties en schitterende oplossingen zien en gaven er tekst en uitleg bij. Van kleinschalige, informele overlegplekken en intelligente ruimtereservering tot het schitterende auditorium (met indoor LED wall) en de fraai ingerichte, grote vergaderzalen met 84 inch Microsoft Surface Hubs, dé collaboratie innovatie van techgigant Microsoft.

Meer informatie?

Kon u niet bij onze themadag zijn, maar wilt u wel meer informatie over de mogelijkheden en voordelen die de digitale transformatie uw organisatie te bieden heeft? Neemt u dan contact op met BIS. Wij helpen u graag.

Bel 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte