Nieuws

Wij helpen kiezen: het juiste display voor de juiste toepassing

13-04-2017 08:56 De tijd dat u een LCD/LED display aanschafte op basis van specs (diagonaal, aansluitmogelijkheden en resolutie) is voorbij. Althans wat BIS betreft. Een advies waarin de specificaties centraal staan, is old skool, achterhaald. Wij vinden het veel belangrijker u te adviseren op basis van toepassing. Wat wilt u gaan doen? En wat wilt u bereiken? Dát staat centraal!

Compleet portfolio met zeven A-merken

Daarbij is veel keuze fijn. De kans dat er een passende oplossing voor uw toepassing is, wordt groter naarmate de keuze toeneemt. Juist daarom heeft BIS niet minder dan zeven verschillende merken grootformaat beeldschermen in zijn portfolio. Maar veel keuze kan ook verwarrend zijn. Want wat moet u nu precies kiezen? Dat geldt ook als u op het punt staat te investeren in LCD/LED displays. Daarom helpen wij u kiezen!

Voor iedere toepassing geldt: BIS levert!

Met van de displays van Samsung, Sharp, Philips, Avocor, Dynascan én de Microsoft Surface Hub en het Cisco Spark board heeft BIS voor alle wensen en iedere toepassing de perfecte oplossing. Of u nu een traditionele vergadersetting wilt creëren in een kleine meeting room of dat u een hoogwaardige collaboration omgeving wilt waar het één-en-al interactiviteit is wat de klok slaat… BIS levert. Of bent u op zoek naar het juiste scherm voor uw Huddle room? Of wilt u een videowall opnemen in de aula van uw school? Of oriënteert u zich op een interactieve narrowcasting oplossing? BIS levert!

Zeven merken verdienen een voorstelronde

Het voert te ver in het kader van dit korte artikel om u een uitgebreide beschrijving te geven van de volledige line-up per merk met alle mogelijkheden en voordelen voor u. Maar omdat ieder merk het wel verdient om aan u te worden voorgesteld, bieden wij u graag de mogelijkheid om verderop op onze website kennis te maken met de (interactieve) monitoren van:

- Dynascan
- Philips
- Samsung
- Sharp
- Microsoft Surface Hub

Vertrouw op het professionele advies van BIS

We schreven het hierboven al…. Veel keuzemogelijkheden kunnen ertoe leiden dat u niet weet wat u moet kiezen voor uw situatie. Die keuzestress is bij BIS niet nodig. Onze gespecialiseerde adviseurs komen graag en geheel vrijblijvend eens bij u langs om met u na te gaan wat u nu precies wilt bereiken. Op basis van dat gesprek stellen zij het juiste advies voor u op. Probeer het zelf maar. Het werkt echt! Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte