Nieuws

VisionLine Coupé: uniek samenwerkingsmeubel in korte tijd zeer populair

31-05-2016 13:56

De omgeving waarin we communiceren is van groot belang voor het effect en de resultaten van de communicatie. De BIS VisionLine wordt ontworpen aan de hand van de factoren die bepalend zijn om effectief te kunnen vergaderen en samenwerken. Ook bij de VisionLine Coupé, refererend aan een zitje in een treincoupé, hebben de BIS interieurarchitecten alle elementen goed doordacht.

Gestoffeerde wanden voor zo min mogelijk omgevingsgeluid

De gebruikte stoffering, de keuze van de kleuren en de hoeveelheid verlichting zijn voor een groot gedeelte bepalend voor het karakter van een ruimte, of in dit geval de Coupé. Ook geluid is belangrijk. Geluid kan zeer afleidend zijn tijdens een vergadering en kan zorgen voor vermindering van comfort en productiviteit (Visscher, 2008). Door de vorm en akoestisch gestoffeerde wanden van de Coupé komt er minder geluid naar binnen en kan er ook van buitenaf niet snel meegeluisterd worden.

Draadloos presentaties delen van uw laptop, smartphone of tablet

De Coupé kan worden voorzien van gewenste audiovisuele apparatuur, zoals een display, stroom- en aansluitpunten of een Barco Clickshare om draadloos uw content te delen. Maar de VisionLine Coupé kan ook ingezet worden als ontspanningsplek waar werknemers komen om even een kopje koffie te drinken en een praatje met collega’s te maken.

De perfecte plek om te loungen, wachten, werken, ontmoeten, overleggen en brainstormen

Met de VisionLine Coupé innoveert BIS opnieuw zijn lijn AV & ICT vergadermeubilair. Dit meubel is met recht een multifunctionele vergader-, ontspan- en samenwerkplek. De apparatuur en uitstraling zijn naar wens in te vullen, waardoor de Coupé binnen iedere organisatie te integreren is.

Ontdek de VisionLine Coupé zelf in onze showroom! Of neem contact op met onze interieur architecten voor gratis advies op maat.

Bel 015 287 487 of gebruik het contactblok rechts en stuur een berichtje.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte