Nieuws

Een zwaar of groot LCD scherm in een kleine ruimte plaatsen? BIS heeft de oplossing!

16-02-2016 15:18

Het ophangen van grotere (touch)schermen aan een wand of het gebruik van zulke schermen in kleinere ruimtes kan vanwege het hogere gewicht nog weleens voor problemen zorgen. Niet iedere wand is namelijk geschikt om 120 kg aan te bevestigen. In grotere ruimtes kan een vloerstatief een goed alternatief zijn. In kleinere ruimtes gaat dat helaas niet, omdat de ruimte rond het scherm beperkt is en grotendeels verloren gaat aan de poten van het statief.

SMS Presence Wall/Floor Motorized biedt uitkomst

BIS heeft voor deze situaties de ideale oplossing met de SMS Presence Wall/Floor Motorized. Deze slim ontworpen muurbeugel verplaatst het gewicht van het scherm naar de vloer. Ideaal voor muren die niet veel gewicht kunnen dragen. Door het uigebalanceerde design neemt de beugel nauwelijks vloeroppervlakte in beslag. Dat maakt deze oplossing ook ideaal voor kleinere ruimtes.

Gepatenteerd hoog/laag systeem

Door de gemotoriseerde hoogteverstelling is de hoogte makkelijk op de gebruiker af te stemmen, iedereen kan volledig gebruik maken van het (touch)display. Het scherm is zeer soepel en vloeiend omhoog en omlaag te bewegen en eenvoudig op de juiste hoogte voor gebruikers te vergrendelen. Dit zorgt voor een stabiel en prettig gebruik.

Strak afgewerkte muurbeugel

De SMS Presence Wall/Floor Motorized heeft een geheel gesloten behuizing van de vloer tot de bovenkant van de beugel en is afgewerkt in antracietgrijs met aluminium. Dit geeft de beugel een strak en modern uiterlijk. Uiteraard wordt alle bekabeling netjes in de behuizing verwerkt voor een opgeruimde en overzichtelijke ruimte en voor het voorkomen van stofophoping, struikelpartijen en kabelbreuken.

Gratis advies op maat?

Wilt u meer informatie over de SMS Presence Wall/Floor Motorized? Of gratis advies op maat over het gebruik van displaytechnologie in uw (vergader)ruimte?

Bel onze adviseurs 015 287 487 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte