Nieuws

BIS Collaboration biedt wat u nodig heeft

04-02-2016 10:38

Online collaboration is hot. De agenda van menig IT-manager, CIO en CTO wordt voor een deel bepaald door (de mogelijkheden van) deze vernieuwende manier van samenwerken. Geen wonder. De voordelen zijn immers groot. Nooit was het eenvoudiger om elkaar als collega’s, leveranciers en kennispartners via het internet te ontmoeten, grenzeloos samen te werken en informatie en ideeën uit te wisselen. Letterlijk worden binnen enkele seconden applicaties, documenten en zelfs complete desktop met elkaar gedeeld.

Populaire technologie

Gelet op de grote mogelijkheden en voordelen van collaboration én gezien de grote marktvraag naar dit soort technologie, is het niet verwonderlijk dat technologiereuzen als Microsoft (met de Microsoft Surface Hub), Cisco en Polycom inzetten op de ontwikkeling van slimme, multifunctionele en eenvoudig te gebruiken platforms, waarin alle elementen van collaboration zijn ondergebracht, zoals videoconference, telefonie, online datasharing, gelijktijdig informatie bewerken etc.

Nodige uitdagingen

Ondanks alle voordelen brengt collaboration ook uitdagingen met zich mee. Binnen de collaboration wereld worden nl. verschillende protocollen gebruikt, waardoor de devices van de verschillende fabrikanten niet altijd naadloos kunnen communiceren. Daarbij is compatibiliteit met andere systemen minder belangrijk voor organisaties, die collaboration alleen binnen de eigen organisatie inzetten dan voor organisaties die bv. de samenwerking in de keten willen versterken en versnellen.

Nieuwe divisie: BIS Collaboration

Om u maximaal te adviseren en begeleiden bij de implementatie van uw optimale collaboration omgeving, heeft BIS alle kennis en kunde op dit dynamische vakgebied gebundeld in een nieuwe divisie: BIS collaboration. Dankzij deze keus zijn wij uw professionele kennispartner, die u de keus biedt tussen verschillende technologieën (met hun eigen mogelijkheden), maar ook de technische infrastructuur realiseert om alle protocollen probleemloos met elkaar te verbinden.

Gebruikersvriendelijkheid en eenvoud

Bij al onze adviezen kijken wij ook naar gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Aanvullend zijn wij uw partner voor een doordacht Usage & Adoption plan. Immers, alleen als de gebruiker het systeem gelijk snapt en moeiteloos kan gebruiken, zal het ook daadwerkelijk gebruikt worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over collaboration en de integratie van videoconference? Ontdekken hoe een goed ingerichte ruimte bijdraagt aan de kracht en meerwaarde van collaboration?

Ga naar het collaboration deel in onze website. Of bel BIS: 015 287 487 .
U kunt ook contact opnemen via de mogelijkheden rechts op deze pagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte