Wachtrijsystemen

Wachten wordt leuker met Wachtrijsystemen

BIS|Econocom biedt een professionele oplossing voor het efficiënt en gestructureerd verwerken van wachtrijen. Wachtrijsystemen zijn geschikt voor iedere situatie en omgeving waar wachtende mensen moeten worden verwezen naar het juiste loket of de juiste balie. Het concept bestaat uit gebruikersvriendelijke software met uitgebreide rapportage en controlefunctie, ticket dispensers om een nummertje te trekken, led borden en LCD schermen; beelddragers om de nummer/balie combinaties duidelijk zichtbaar weer te geven, zodat iedere wachtende in één oogopslag ziet, aan welke balie hij of zij verwacht wordt.

Uitgebreide controle en rapportagefuncties

Doordat alle gegevens automatisch worden gearchiveerd en een uitgebreide rapportagefunctie in het systeem is geïntegreerd, is het voor managers mogelijk om diverse statistieken eenvoudig bij te houden. Zo vindt u snel alle gegevens terug op datum, locatie, afdeling, balie en zelfs per werknemer. Wilt u weten hoeveel cliënten er op een bepaalde dag zijn geholpen, wat op dit moment de gemiddelde wachttijd is, welke dag of tijdstip het drukst bezocht wordt of voor welke balie de meeste klanten kwamen? U krijgt het overzichtelijk gepresenteerd.

Naast wachtrij-informatie ook andere informatie verspreiden

Door het slimme systeem te combineren met BIS ID, realiseert u in één keer u een zeer compleet systeem, waarmee u niet alleen wachtrij-informatie distribueert, maar ook allerlei andere soorten informatie en infotainment kunt laten zien. Wachten wordt ineens een heel stuk leuker!

Ook voor uw medewerkers is het systeem erg prettig in gebruik. Zij hoeven zich voortaan uitsluitend nog maar te concentreren op het te woord staan en het helpen van de bezoekers.

Ga terug naar Wachtrijsystemen.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Ontvangstbalie
Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

lees meer
meer ruimtes